Opremanje

Otvaranje dvorišne kapije bez izlaska iz automobila

Otvaranje dvorišne kapije bez izlaska iz automobila više nije luksuz. Ipak, pogledajte na šta treba obratiti pažnju prilikom odabira motora za otvaranje vrata.

Bezbednost treba da je na prvom mestu! Vrata treba da imaju opciju automatskog isključivanja u svakoj fazi otvaranja i zatvaranja ako naiđu na iznenadnu prepreku. Hörmann motori pored ove funkcije nude i dodatnu bezbednost u vidu fotoćelija koje bez dodira prepoznaju osobe ili predmete. Fotoćelije se integrišu u sigurnosne stubove i postavljaju pored prilaznog puta.

dvorisna-kapija

Kapije takođe treba da imaju „mek“ zalet i „meko“ zaustavljanje. Motori za kapije kompanije Hörmann imaju prijatno tih i bezbedan hod. Prilikom otvaranja, kapija se pokreće bez trzaja a kod zatvaranja kapija „meko“ koči.

motor-za-kapiju

Ukoliko do kapije nije moguće dovesti strujni priključak, možete je povezati na akumulator. On je lak za prenošenje i može se napuniti za nekoliko časova.

motor-za-vrata
Izgled motora RotaMatic i podzemnog motora DTU 250

Motor za krilnu kapiju može biti vidljiv ili potpuno skriven. RotaMatic je motor elegantnog izgleda koji je vidljiv dok je podzemni motor DTU 250 skoro nevidljiv.

Motorima se može upravljati daljinskom putem ili stacionarnom opremom u šta spada otvaranje brojčanim kodom ili tehnikom transpondera, klasično preko ključ tastera ili otiskom prsta.

Pogledajte još tekstova na temu garažnih vrata.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *