Dešavanja

Otvoren Falkensteiner hotel Borisa Podreke u Beogradu

Četiri zvezdice superior za gradski hotel u poslovnom centru prestonice.

Renomirani hotelski lanac Falkensteiner Michaeler Tourism Group otvorio je danas svoj prvi hotel u srpskoj prestonici. Falkensteiner Hotel Belgrade, koji pripada kategoriji gradskih hotela, namenjen je poslovnim ljudima i kongresnom turizmu, ali će takođe pružati sve usluge koje zahtevaju internacionalni turisti.

Prema rečima direktora hotela Aleksandra Vasilijevića, objekat je projektovao Boris Podreka, jedan od najznačajnijih evropskih arhitekata današnjice.

Futuristička arhitektura, moderan dizajn i prostrane sobe izdvajaju hotel od drugih objekata u centru poslovnih događanja. Hotel je smešten na samo 4km od centra srpske prestonice, a neobičan eksterijer i brojne pogodnosti za sve goste, bilo da su na poslovnom putu ili odmoru svakako izdvaja ponudu hotela od drugih u gradu“, dodao je Vasilijević.

Boris Podreka, inače poreklom iz Beograda ističe da je to njegov prvi projekat u gradu u kome je rođen.

„Želja mi je bila da Beogradu donesem kvalitetnu arhitekturu srednje Evrope i tako je nastao ovaj hotel, koji za mene predstavlja nešto dublje, ne samo arhitekturu. Falkensteiner Hotel Belgrade spoj je dva načela – lirskog i epskog, dva elementa – Feminine i Masculine“, objasnio je Podreka.

Falkensteiner Hotel Belgrade raspolaže sa 170 smeštajnih jedinica, od čega 26 luksuznih Royal soba. Objekat poseduje šest kompletno opremljenih konferencijskih sala površine 400m², kao i luksuznu salu za venčanja površine 300m². Za sve ljubitelje cigara na raspolaganju je poseban salon, a gostima će biti dostupan i biznis lounge za poslovne ljude sa terasom na 9. spratu. Za sve goste obezbeđena je i podzemna garaža sa 54 parking mesta, kao i besplatan internet.
Kada je reč o dodatnim sadržajima, hotel poseduje i City Spa centar, finsku saunu, parno kupatilo, sobu za opuštanje, kao i dve sobe za masažu. Svim gostima biće dostupna i fitnes zona opremljena najmodernijim spravama za vežbanje. Sa devetog sprata hotela gosti će moći da u isto vreme vežbaju i uživaju u pogledu na ceo grad.

Jedna od posebnih ponuda je i „Najbolji doručak u gradu“. Svim gostima, kao i posetiocima hotela biće omogućen obilan, zdrav i najukusniji doručak u Beogradu.

 

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *