Promo

Ovo su najbolji primeri elastičnih plafona iz prakse

Ukoliko želite da kreativno skockate plafon u vašoj dnevnoj sobi, radnom prostoru ili ugostiteljskom objektu, elastični plafoni vam nude neograničene mogućnosti.

Dosadili su vam jednostavni plafoni koji nemaju ni trunke mašte ili razigranosti? Na tržištu se već izvesno vreme vladaju elastični plafoni koji svojom tehnologijom dozvoljavaju neslućene mogućnosti u dizajnu. Pored toga što možete birati boju plafona, na raspolaganju su vam čak i različite teksture kao što je, na primer, plavo nebo. Koliko elastični plafoni omogućavaju pojedincu da pokaže svoju kreativnost, svedoče i sledeći primeri iz prakse.

Plafoni se prave u preko 300 nijansi koje se svrstavaju u lak, mat i bordurnoj formi.

 

Elastični plafoni predstavljaju, zapravo, vrlo čvrstu PVC foliju, koja se specijalnim postupkom navlači na pripremljenu konstrukciju, ram, koji se potom montira na bazni plafon ili po obodu prostora gde se planira montaža. Kao rezultat, dobija se idealno ravna i jednoobrazna plafonska površina.

Elastični PVC plafoni uspešno, brzo i bez prljavih radova, sakrivaju sve defekte i neravnine baznih plafona, kao i kompletan vidni razvod elektro i svih drugih vrsta instalacija.

Vodootporna i nepromočiva folija izdržava čak do 100 litara vode po metru kvadratnom, tako da se, na ovaj način, zauvek rešava problem iznenadnih “potopa” nesavesnih komšija, kao i problem buđi i plesni u sanitarnim prostorijama.

Moguće je uraditi crtež ili 3D forma na plafonu po specijalnoj narudžbini kupca.

 

Zbog svoje plastičnosti, dozvoljavaju da se realizuju smele dizajnerske zamisli uz izuzetno skladno uklapanje i dopunu sa drugim delovima enterijera, posebno, gipsanim elementima.

Plafoni se prave u preko 300 nijansi koje se svrstavaju u lak, mat i bordurnoj formi. Moguće je uraditi crtež ili 3D forma na plafonu po specijalnoj narudžbini kupca. Mogućnosti su zaista velike kao što se vidi i na ovim slikama.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *