Materijali

Piši-briši boja koja zidove pretvara u table za pisanje

Želite da vaše zidove pretvorite u površine za pisanje markerima? Boja Smart Wall Paint će vam to omogućiti!

Ako želite da podstaknete kreativnost svojih zaposlenih ili se plašite da će vam deca išarati zidove dečije sobe, ovo može biti dobro rešenje.

Piši-briši boja Smart Wall Paint omogućava da po zidovima pišete markerima a onda sve to obrišete običnom krpom.

pisi-brisi-boja-za-zidove 3

Smart Wall Paint isporučuje se u beloj boji ili kao transparentna ukoliko želite da je nanesete na neki zid u boji. Ipak, pošto se po ovim zidovima piše markrima nije preporučljivo da boja zida bude previše tamna jer se markeri neće videti a markeri bele boje se jako teško nabavljaju.

boja za pisanje po zidovima
Uz pakovanje dolazi i četka za nanošenje boje kao i krpa za brisanje

Boja zahteva da je zid vrlo dobro pripremljen, idealno ravan, premazan prajmerom. Preporučuje se korišćenje lateks boja pre nanosa sloja za pisanje. Ovaj sloj boje za pisanje se nanosi specijalnim valjkom koji dolazi u pakovanju a zid se premazuje samo u jednom sloju.

Pogledajte kako radi piši-briši boja

Ova boja za zidove se prodaje u pakovanjima koje su dovoljne za zidove veličina: 2, 6, 18 ili 34 metra kvadratna. Kako smo saznali na ovogodišnjem sajmu građevine u Beogradu na štandu Roma Company, cene ove boje se kreću od 18.000 dinara za najmanje pakovanje koje prekriva površinu od 2m2, pa do 108.000 dinara za najveće pakovanje koje prekriva 34m2 zida. Srednje pakovanje pa površinu od 18m2 zida je oko 55.000 dinara.

pisi-brisi-boja-za-zidove

Povoljnija varijanta

Ukoliko vam je ovo skupo rešenje, zidove možete prefarbati i sa Chalk Board bojom koja je znatno jeftinija a po zidu prefarbanom ovom bojom se piše sa kredama umesto markerima. Chalk Board se proizvodi u crnoj i tamno- zelenoj boji.

Pre nanosa ove boje zidove je potrebno izgletovati i prešmirglati. Jedna konzerva ove boje može da pokrije 3 do 4 m2 površine, a cena se kreće od 1.000 do 2.000 dinara.

boja-za-skolske-table

Pogledajte enterijer u kojem se upravo koristila boja za zid u crnoj boji kao osnovni element uređenja enterijera.

Ovako izgledaju moderni kineski enterijeri

Firme iz kategorije Boje i lakovi:

Dodaj firmu u Adresar

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *