Foto: Poliform
Nameštaj i oprema, Sajmovi

Počeo Salone del Mobile 2019 – najveći sajam nameštaja na svetu

Događaj koji se s nestrpljenjem očekuje, najveći evropski sajam nameštaja, počinje danas, 9. aprila, u Milanu i trajaće do nedelje, 14. aprila.

Posetioci i izlagači iz celog sveta imaće priliku da vide šta je novo u dizajnu nameštaja i šta nas očekuje u godini koja je pred nama. Salone del Mobile 2019 biće održan u čast Leonarda da Vinčija, jer se ove godine navršava 500 godina od smrti velikog umetnika, piše Dizajnenterijera.

Salone del Mobile 2019 biće održan u čast Leonarda da Vinčija, jer se ove godine navršava 500 godina od smrti velikog umetnika.

Kao deo Milan Design Weeka, Salone del Mobile, najpopularniji događaj u svetu dizajna enterijera i nameštaja, ugostiće više od 2.000 izlagača na sajmu Rho Fiera Milano. Zainteresovani će moći da vide od renomiranih arhitektonskih i dizajnerskih studija do dizajnera koji prikazuju svoje kreacije po prvi put. Na listi poznatih arhitektonskih studija našli su se Zaha Hadid Design, Renzo Piano, John PawsonUNStudio i mnogi drugi.

Naša Garda u Milanu

Kolekcija GARDA, dizajnerski baštenski nameštaj, koji proizvodi Animo, firma iz Valjeva, ove godine se predstavljaju svetskoj publici na najvećem evropskom sajmu u Milanu. Više o tome pročitajte na ovom linku.

Za kraj, prisetimo se kako je bilo na prošlogodišnjem sajmu nameštaja u Milanu.

Detaljan izveštaj sa sajma pratite na našem portalu Dizajnenterijera.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *