Enterijeri

Pogledajte enterijer nove prodavnice cipela u Beogradu

Pretty Ballerinas otvorio je svoju prvu cafe-prodavnicu, gde klijenti mogu da biraju između šik modela obuće dok uživaju ispijajući kafu.

Cafe-prodavnica pod imenom Pretty Ballerinas Kafica počela je s radom 16. maja u ulici Zmaja od Noćaja br. 16, na Dorćolu u Beogradu.

Prodavnica je urađena u prepoznatljivom Pretty Ballerinas stilu – kao sićušna bombonjera, s neobičnim i interesantnim detaljima, odnosno stilom koji je napravio njihove prodavnice popularnim i prepoznatljivim širom sveta.

Pretty Ballerinas_2

Enterijer je urađen rustično uz dodatak elegantnih detalja u pink boji. Zadržani su zidovi u opeci dok su pojedini zidovi ostali neomalterisani. Dodavanjem mobilijara od drveta dobijena je dinamika koji prostoru daje dozu svežine.

Pretty Ballerinas_3

Prostor je organizovan u dva dela. Prostor za obuću je u prizemlju dok kafić zauzima i deo prizemlja ali se nastavlja i u galeriju do koje se stiže belim čeličnim stepenicama.

Pretty Ballerinas

Pretty Ballerinas je mlad brend sa dugom tradicijom – ista porodica, iz istog mediteranskog mesta izrađuje cipele još od davne 1918. godine, kada je počela sa kreiranjem i proizvodnjom baletanki za profesionalne balerine.

Pretty-Ballerinas_5

Pretty-Ballerinas_13

Pretty-Ballerinas_16

Pretty-Ballerinas_19

Pretty-Ballerinas_27

Pretty-Ballerinas_7

Pogledajte i par Instagram slika s otvaranja radnje:

A photo posted by @sonjabrstina on

A photo posted by @sonjabrstina on

A photo posted by @nadjawm on

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Оставите одговор

Obavezna polja *