Aktuelno

Pogledajte pokazni stan za novosadsku Lagunu

Izgradnja druge lamele stambeno-poslovnog bloka Laguna u Novom Sadu uveliko je u toku a rok izgradnje je oktobar 2015. godine.

Praksa da pre nego što nešto kupite možete i da pogledate veoma je praktična stvar pogotovo kada su u pitanju kapitalne stvari kao što su nekretnine. Redakcija portala Gradnja.rs imala je priliku da poseti pokazni stan u stambeno-poslovnom bloku Laguna u Novom Sadu koji se nalazali na prvom spratu u prvoj lameli i da se uveri u kvalitet gradnje i završne opreme.

laguna-pokazni-stan-8

U pokaznom stanu, zainteresovani kupci mogu da vide kakav kvalitet gradnje mogu da očekuje pre nego što kupe stan u izgradnji u lameli B ali i da steknu bolju sliku o veličini prostorija, nivou opreme, okolini, garažama i zajedničkim prostorima kao što su hodnici, stepeništa i liftovi.

laguna-pokazni-stan-9

Stambeno-poslovni kompleks nalazi se u na Bulevaru Evrope u Novom Sadu.

laguna-pokazni-stan-10

Pokazni stan opremila je firma Emmeti Design.

laguna-pokazni-stan-3

U lameli B biće ukupno 44 stanova različitih struktura: od garsonjera pa sve do penthausa. Završetak izgradnje zakazan je za oktobar 2015. godine a ukoliko ste zainteresovani za obilazak pokazanog stana možete kontaktirati Milosava Milosava, rukovodioca sektora prodaje firme DijagonInvest na telefon 063/50-30-90.

laguna-pokazni-stan-4

Izgled završene i useljenje lamele A.

laguna-lamela-broj-2

Aktuelno stanje lamele B.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *