Enterijeri

Pokretne pregrade i ogledala: Rešenje za male stanove

Ovaj maleni stan od 45 kvadrata će vam na slikama delovati prostrano ali samo iz razloga što su u njemu primenjena dobra enterijerska rešenja.

Pošto je u osnovi stan dug i uzak a pritom i „gleda“ samo na jednu stranu moralo se pribeći soluciji koje će razdvojiti dnevnu sobu od spavaće i to tako da obe imaju prirodno svetlo. Odluka je  je pala na pokretnu pregradu! Saćasta klizna vrata, presvučena bež tekstilom, kližu se po nosačima i dele stan na dnevni i mirni deo. Ovo rešenje je dobro jer na lak način omogućava stvaranje intime u spavaćem delu a ujedno i omogućava gledanje TV-a iz kreveta.

dug-uzak-stan-ogledala-08

dug-uzak-stan-ogledala-07

dug-uzak-stan-ogledala-06

Kako bi stan delovao što prostranije, na frontove garderobera  u spavaćoj sobi postavljena su ogledala koja daju potpuno novu dimenziju prostoru.

dug-uzak-stan-ogledala-01 dug-uzak-stan-ogledala-02 dug-uzak-stan-ogledala-03 dug-uzak-stan-ogledala-04 dug-uzak-stan-ogledala-05dug-uzak-stan-ogledala-09 dug-uzak-stan-ogledala-10 dug-uzak-stan-ogledala-11 dug-uzak-stan-ogledala-12

Pogledajte još sjajnih rešenja za male stanove.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

1 komentar

  1. MIRJANA KEREKEŠ

    Poštovani,
    Veoma sam zainteresovana za ideju primenjenu u uredjenju ovog stana,a u vezi lakog pregradnog,pomičnog zida. Kako bi mogao da se uradi,od kog materijala? Znate li ko to radi?

    Hvala na pomoći,

    Mirjana Kerekeš

Ostavite odgovor

Obavezna polja *