Aktuelno

Portonovi ekskluziva: Henri Chenot spa centar na 5.000 kvadrata

Renomirani svetski wellness brend Henri Chenot, postao je partner kompanije Azmont Investments, investitora luksuznog odmarališta Portonovi u Crnoj Gori.

One&Only Portonovi i Chenot, će po otvaranju rizorta 2016. godine, jedini u regionu gostima ponuditi wellness centar na 5.000 metara kvadratnih, koji uključuje Chenotove metode tretmana za potpunu revitalizaciju zdravlja.

“Henri Chenot kao deo One&Only Portonovi omogućiće nam i sezonski i vansezonski turizam, posebno u wellness sektoru. Veliko nam je zadovoljstvo da imamo dva svetski poznata brenda u luksuznoj ponudi Portonovog i verujemo da su oni odličan par za privlačenje gostiju iz celog sveta, koji su u potrazi za drugačijim načinima za poboljšanje svog zdravlja, istovremeno uživajući u odmoru koji će moći da dožive u našem rizortu“ istakao je James Wilson, izvršni direktor Portonovog.

Portonovi-henri-chenot

Chenot grupa posluje širom sveta i jedan je od najdinamičnijih igrača na polju wellnessa, estetike, nutricionizma, fitnesa i kozmetike. Jedinstvenost brenda Henri Chenot zasniva se na principima kineske medicine, kombinovane sa najnovijim naučnim dostignućima u medicini, tehnologiji i ostalim zdravstvenim naukama.

Portonovi predstavlja viziju Rivijere 21. veka. Lociran na najužem delu ulaza u Bokokotorski zaliv i smešten na poziciji između planine i mora, s pogledom na obalu Jadrana, One&Only Portonovi idealna je lokacija za spa i wellness turizam tokom cele godine. Nakon izgradnje, Portonovi će biti luksuzni objekat mešovite namene sa 110 soba hotela One&Only, oko 550 luksuznih stanova i marinom svetske klase sa 250 vezova koja prima sve do super jahti tokom čitave godine.

Pogledajte kako će izgledati Portonovi u Crnoj Gori.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

1 komentar

  1. Kako će izgledati Portonovi u Crnoj Gori | Gradnja

    […] letovalište kojeg će činiti 550 luksuznih soba i vila, marina svetske klase, teniska akademija, Henri Chenot spa centar kao i mnogobrojni restorani i […]

Ostavite odgovor

Obavezna polja *