Izgled kancelarije pre i posle mejkovera; Foto: Tarkett
Promo

Postavljanje LVT klik poda preko postojećeg parketa u projektnom birou ArhiM (video)

Na snimku koji vam predstavljamo videćete kako je prostor izgledao pre i nakon postavljanja, kao i kako je protekao sam proces instalacije.

Želite novi pod, a u prostoru već imate postavljen parket koji ne želite da uklonite? LVT pod sa klik sistemom je pravo rešenje.

Možete ga postaviti, a da pri tom zadržite i ne oštetite postojeći pod, u ovom slučaju parket. Takođe, ukoliko vam je potrebno brzo rešenje, LVT pod sa klik sistemom možete postaviti za samo nekoliko sati.

Baš takvu situaciju smo zatekli u projektnom birou ArhiM. A kako je prostor izgledao pre i nakon postavljanja, kao i kako je izgledao sam proces instalacije, pogledajte u sledećem videu:

Mogućnost demontiranja i ponovnog korišćenja

U biro je ugrađen Tarkett LVT pod kolekcije iD Inspiration Click Solid 55 u dezenu Highland Oak Arabica, dok su dekorativne zidne lajsne za LVT ugrađene takođe u istom dezenu – Highland Oak Arabica.

U bilo kom momentu, ukoliko je potrebno, LVT pod se može demontirati, čak i ponovo iskoristiti, tj. instalirati na drugoj lokaciji. Postojeći parket će zadržati svoj pređašnji izgled koji smo zatekli i pre ugradnje.

Izabrali smo za vas...

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *