Sajmovi

Predstavite se na sajmu nameštaja u Kelnu

Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza Srbije (SIEPA) pozvala je domaće kompanije da se prijave za učešće na međunarodnom sajmu nameštaja „IMM Cologne“ u Kelnu, koji će se održati od 14. do 20. januara 2013. godine.

Sajam važi za jedan od vodećih svetskih sajmova iz oblasti modernog nameštaja i dizajna enterijera. On predstavlja kompletnu industriju nameštaja, od faze primarne prerade drveta do finalnih proizvoda.

Ove godine na sajmu je izlagalo 1.157 kompanija iz 54 zemlje na površini od 240.000 kvadratnih metara. Sajam je obišlo 115.000 postilaca, od kojih je 42 odsto iz drugih zemalja. Internacionalni karakter sajma potvrđuje i činjenica da je pored nemačkih, učestvovalo i 65 odsto izlagača iz celog sveta. Pogledajte raport Gradnje sa sajma nameštaja u Kelnu.

Najveći deo troškova na sajmu snosiće SIEPA (zakup prostora, izgradnja i dizajn štanda), a preduzeća treba da plate putne troškove, prevoz eksponata, kao i participaciju u iznosu od 55.000 dinara za pokrivanje troškova zajedničkog kataloga, pratećeg materijala i marketinških aktivnosti.

Firme koje žele da se prijave treba da imaju konkurentan proizvod i proizvodne kapacitete za izvoz.

Rok za slanje prijava je 6. april, a one mogu biti poslane putem elektronske pošte na adrese: [email protected] i [email protected] ili faksom na 011/3398-814.

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Ostavite odgovor

Obavezna polja *