Aktuelno, Nameštaj i oprema, Sajmovi

Raport sa sajma nameštaja Keln 2011: Dnevne sobe

Siva boja, komode i stolovi u visokom sjaju ali i elementi od punog, skoro neobrađenog, drveta bili su nezaobilazni elementi ovogodišnjih izlagača na sajmu nameštaja „imm Cologne“. Stolovi napravljeni od debala, fotelje od neobrađenog drveta pružili su veliki korak ka prirodi i prirodnim materijalima.

Neobrađeno drvo dizajneri su kombinovali sa kožnim sedalima, staklenim pločama ili sa sjajno farbanim drvetom.

Garniture za sedenje su uglavnom sa elektro podizačima naslona a stolovi se otvaraju na sve moguće načine. Skoro svaki komad nameštaja u dnevnim sobama jeste fleksibilan i praktičan.

Ipak, najčešće za videti su bile police, komode i natkasne izvedene u sjajnim materijalima sive, bele ili jarko žute boje. Za razliku od predhodnih godina, kada su bile u trendu konzolne tj police okačene na zid bez nogara, ove godine komode su spuštene potpuno na podlogu.  Ove sjajne komade izdvajamo kao trend skoro svih izlagača ovogodišnjeg sajma nameštaja u Kelnu.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

1 komentar

  1. Predstavite se na sajmu nameštaja u Kelnu | Gradnja - Portal građevinarstva i arhitekture

    […] Ove godine na sajmu je izlagalo 1.157 kompanija iz 54 zemlje na površini od 240.000 kvadratnih metara. Sajam je obišlo 115.000 postilaca, od kojih je 42 odsto iz drugih zemalja. Internacionalni karakter sajma potvrđuje i činjenica da je pored nemačkih, učestvovalo i 65 odsto izlagača iz celog sveta. Pogledajte raport Gradnje sa sajma nameštaja u Kelnu. […]

Ostavite odgovor

Obavezna polja *