Aktuelno

Preko 600 gradilišta na Mapi gradilišta Srbije

Četiri meseca nakon pokretanja sveobuhvatne mape gradilišta identifikovano je više od 600 gradilišta na celoj teritoriji naše države.

Aktivnost građevinske industrije u našoj zemlji nije samo primetna po broju kranova koji „krase“ gradske panorame već i na Mapi gradilišta Srbije koju je pre četiri meseca aktivirao portal Gradnja.rs. Kada je pokrenut novi servis, cilj je bio da se lociraju i identifikuju sva gradilišta u našoj zemlji kako bi se ažurno pratile aktivnosti u visokogradnji i niskogradnji.

Iako je cilj postavljen veoma visoko, on se polako i ostvaruje. Nakon samo četiri meseca postojanja Mapa gradilišta Srbije, identifikovano je preko 600 gradilišta, a sama Mapa analizirana je više od 33.000 puta!

Mapa svakodnevno raste i uz pomoć posetioca portala koji šalju informacije o novim gradilištima u njihovom komšiluku.

Najviše gradilišta identifikovano je u Beogradu i Novom Sadu, mada ne zaostaje i Niš i Kragujevac. Svojevremeno je Mapa gradilišta proširena na Zlatibor, Loznicu, Novi Pazar, Čačak, Sremsku Mitrovicu kao i na druge gradove u našoj zemlji.

Mapa svakodnevno raste i uz pomoć posetioca portala Gradnja.rs koji šalju informacije o novim gradilištima u njihovom komšiluku. Ovakav vid doprinosa internet zajednice pomogao je da se identifikuju brojna gradilišta širom zemlje do čijih informacija bi inače bilo teško doći.

Pogledajte Mapu gradilišta Srbije ovde.

 

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *