Twinmotion je odlična alatka za vizuelizaciju u realnom vremenu.
Softver

Preuzmite Twinmotion besplatno do kraja novembra 2019.

[AKCIJA JE PRODUŽENA DO KRAJA NOVEMBRA] Prošetajte se vašim enterijerom, zgradom ili celim gradilištem kao u video-igri. I to besplatno!

Kompanija Epic Games, kupila je početkom godine ne samo novosadsku kompaniju 3Lateral već i Twinmotion, alatku za vizuelizaciju u realnom vremenu za projekte arhitekture, građevinarstva, pejzažne arhitekture i urbanizma. Ova alatka nudi jednostavan tok rada kao i bogatu bazu modela spremnih za instant upotrebu čime je pravljanje vizuelizacije u realnom vremenu maksimalno pojednostavljeno.

Twinmotion je besplatan do kraja novembra 2019, nakon čega će korisnici moći da ga koriste bez vremenskog ograničenja.

Nova verzija Twinmotiona kroz Unreal Engine nudi poboljšane performanse i sinhronizaciju s programima kao što su Revit, Archicad, SketchUp i RikCAD, a tu su i novi efekti za globalnu iluminaciju. S druge strane, neki od brendiranih modela su uklonjeni i zamenjeni generičkim modelima. Takođe, TwinLinker Cloud Presentation platforma više nije dostupna.

Twinmotion podržava FBX, SKP, C4D i OBJ fajlove.

Twinmotion je dostupan besplatno do kraja novembra 2019. godine, nakon čega će korisnici moći da ga koriste bez vremenskog ograničenja. Nakon ovog datuma, nove verzije će se plaćati, a informacije o cenama softvera još uvek nisu dostupne.

Twinmotion nakon registracije možete besplatno preuzeti ovde.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

1 komentar

Ostavite odgovor

Obavezna polja *