Studentsko ćoše

Prijavite se za studentsku konferenciju We build the Future 2017 na Zlatiboru

Tema konferencije je zelena gradnja, održivi razvoj i osposobljavanje studenata da budu konkurentni na tržištu rada.

We build the Future je treća po redu međunarodna studentska konferencija u organizaciji Asocijacije studenata modernog inženjerstva, Studentskog parlamenta Građevinskog fakulteta i Studentskog parlamenta Arhitektonskog fakulteta u Beogradu koja će se održati od 5. – 8. oktobra 2017. godine na Zlatiboru.

Cilj projekta je da okupi studente građevinskih, geodetskih i arhitektonskih fakulteta koji će se sresti sa savremenim trendovima nauke i upoznati sa različitim načinima pristupa i rešavanja konkretnih problema u oblasti građevinarstva, arhitekture, urbanizma, prostornog planiranja, zaštite životne sredine.

Vizija projekta se ogleda u stvaranju konkretnih preduslova za upoznavanje studenata sa zahtevima i profesionalnim standardima bitnih za buduće obavljanje posla.

 

Kroz višednevni program, eminentni stručnjaci će svojim znanjem i iskustvom na predavanjima studentima dati priliku da steknu nova znanja, individualno napreduju i stručno se usavrše.

Misija ovog projekta je promovisanje održivog razvoja i savremenih tendencija u oblasti građevinarstva, arhitekture, urbanizma, prostornog planiranja, zaštite životne sredine. Vizija projekta se ogleda u stvaranju konkretnih preduslova za upoznavanje studenata sa zahtevima i profesionalnim standardima bitnih za buduće obavljanje posla, kao i u podsticaju studenata na bavljenje kreativnim i naučnim radom.

Druženje & odmor

Kongres ima i večernji program koji je osmišljen za druženje i odmor od dnevnih predavanja, gde će učesnici imati priliku da se upoznaju i razmenjuju iskustva. Na ovaj način, nauka se promoviše direktno kroz investicije u znanje, a samim tim i
budućnost sledeće generacije naučnika i istraživača.

Više o prijavama možete saznati ovde.

Kada ste već ovde, pogledajte i ovo:

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *