Aktuelno

Roberto Kavali dizajnira enterijer vile na golf terenu u Tivtu

„Boka Group“, koja će u Tivtu izgraditi prvi golf teren u Crnoj Gori, pozvala je modnog dizajnera Roberta Kavalija (Roberto Cavalli) da razmotri mogućnost uključivanja kuće „Cavalli home“ u deo novog luksuznog enterijera vile koja je će biti deo njihove ponude.

Osnivač „Boka Grupe“, Džon Kenedi i Roberto Kavali su razmatrali mogućnost uključivanja fantastičnog dizajna kolekcije Kavali houm u cilju stvaranja prvog Kavalijevog dizajna stambenog prostora u Crnoj Gori.

Predstavnik „Boka Group“, Miloš Radmilović, potvrdio je da je kompanija zamolila Kavalija da razmotri tu uzbudljivu priliku, koja bi pomogla da se ojačaju veze italijanskih dizajnera u Crnoj Gori.

roberto-cavalli-crna-gora– Imamo u vidu određenu nepokretnost, super vilu na novom golf terenu, sa pogledom na more. Koncept dizajna enterijera Kavalija je više nego prepoznatljiv i mi smo veoma zainteresovani da uključimo „Cavalli home“ u nekretnine koje stvaramo – navodi se u saopštenju „Boka Group“.

Kenedi je kazao da je dizajn Roberta Kavalija uzbudljiv, luksuzan i pun života.

– To je tačno onaj kvalitet koji naši dizajneri treba da uključe u okruženje koje stvaramo, naročito na lokaciji bivšeg zemljišta „Montepranzo-Bokaprodukt u Tivtu“. Postavio sam našem timu izazov da pretvore tu lokaciju u golf i stambenu zonu prve klase, koja će biti jedna od prvih takve vrste na Jadranu – rekao je Kenedi.

(eKapija)

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Ostavite odgovor

Obavezna polja *