Aktuelno, Sajmovi

Sajam Gradnja i obnova u Sarajevu

Sarajevski sajam organizuje u Centru Skenderija od 18. do 21. maja Međunarodni sajam Gradnja i obnova.

Ovo je jedna od najznačajnih privrednih manifestacija u regionu na kojoj se predstavljaju noviteti u svetu građevinarstva i arhitekture, prenosi Fena.

Kako ističu iz Sarajevskog sajma, u sklopu ove sajamske manifestacije  Gradnja i odnova biće održan i 32. međunarodni sajam građevinarstva i prateće građevinske industrije, 20. međunarodni sajam zanatstva, alata i alatnih strojeva, 14. međunarodni sajam grejanja, hlađenja, klimatizacije i sanitarija – INTERKLIMA.

U Sarajevu će biti održan i 3. međunarodni sajam privrednih vozila, saobraćaja, logistike i prateće industrije, 5. međunarodni sajam komunalne opreme i opreme za zaštitu okoline, 9. međunarodni sajam instalacija, rasvete, elektrotehnike i industrijske elektronike – INSTAL, 35. međunarodni sajam plastike i gume – PLAGRAM kao i sajam nekretnina.

Na prošlogodišnjoj manifestaciji Gradnja i obnova je bilo prisutno oko 150 izlagača iz celog sveta, a sajamska površina iznosila je 10.000 kvadratnih metara zatvorenog i otvorenog prostora, s oko 100 štandova.

U poslednjih 13 godina na sajmu Gradnja i obnova izlagalo je više od 9.000 izlagača.

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Ostavite odgovor

Obavezna polja *