Nameštaj i oprema

Stolica za decu koja štiti mališane od buke

Pogledajte kako izgleda stolica koja štiti mališane od buke iz okoline.

Saradnja dizajnera iz Think & Shift i kompanije New Shoots rezultirala je stolicom za decu nazvanom Hideaway Chair. Napravljena uz poštovanje svih standarda kako bi se stvorila funkcionalna i udobna stolica za decu, koja je ujedno pogodna i za odrasle.

Hideaway Chair je sigurna, udobna i napravljena od prirodnih materijala tokom održivog procesa proizvodnje.

Hideaway chair 01

Stolica je konstruisana od drveta, u svernoj formi, koja pruža vizuelnu i audio privatnost. Zbog ovakvog oblika buka koja dolazi iz okruženja odbija se i deca mogu da se igraju u potpunom miru dok su u njoj.

Hideaway chair 02

Dizajneri su kreirali ovaj komad nameštaja sa sedalnim delom prilično blizu zemlji, kako bi sugerisali deci da je to stolica za njih, a ne za odrasle.

Hideaway chair 03

Lako za čišćenje i transport

Kako je stolica dizajnirana iz više segmenata između kojih postoje otvori u koje može ući pašina. Međutim, Hideaway Chair je lako rasklopiva i sva nepoželjna nečistoća može se lagano ukloniti. Takođe, zbog svog lakog montiranja stolica se može spakovati u kutiju i bez problema transportovati.

Hideaway chair 04

Deca ne sede kao odrasli. Ona sede naopačke, bočno, sklupčani s ćebetom, na kolenima ili leđima. Deca mogu da sede gotovo u svakom položaju, a najređe u uspravnom s ispravljenim leđima kako ih odrasli forsiraju. Stoga smo zaključili smo da ne treba da pravimo stolicu umanjeih dimenzija, već stolicu s potpuno novim pristupom.

– rekli su dizajneri iz Think & Shift.

Hideaway chair 05

Pogledajte našu sekciju posvećenu stolicama i foteljama.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

1 komentar

  1. igrice za decu

    E stvarno je super stolica za decu.

Ostavite odgovor

Obavezna polja *