Promo

Tarkett projekti o kojima se govori – Kneza Miloša Residence

Tarkett se ove godine pokazao kao partner na nekoliko prestižnih projekata, pokazujući spremnost da brzo odgovori na potrebe kupaca koje se razlikuju od projekta do projekta.

Tarkett sa ponosom predstavlja projekat Kneza Miloša Residence, u srcu grada Beograda, za koji je razvio jedinstven dizajn parketa.

Šta je Kneza Miloša Residence

Ovaj luksuzni objekat, na aveniji Kneza Miloša, u jednoj od najprivlačnijih gradskih četvrti Beograda, rađen je po uzoru na najpopularnije svetske gradove, prema najvišim standardima kulture življenja.

Kneza Miloša Residence broji sedam arhitektonskih jedinica sofisticirane gradnje i jedinstvenih enterijera, sa 223 luksuznih stanova od oko 30 do preko 200 metara kvadratnih.

Pogledajte u video-prilogu kako izgleda Kneza Miloša Residence uz Tarkett parket:

Tarkett je za ovaj projekat razvio parket velikog formata od najkvalitektnijeg drveta, posebnog dezena i boje.

Kako bi ispunili sve zahteve komfornog i modernog životnog stila, u ponudi ovog projekta se nalaze i recepcija, obezbeđenje, profesionalno održavanje, podzemna garaža, ali i neke od dodatnih usluga kao što su: uslužno pranje i parkiranje vozila. Dodatni sadržaj ispunjavaju jedinstven atrijum, promenada sa uređenim zelenilom i luksuzan fitness & spa na površini od oko 2.000 metara kvadratnih.

Tarkett je razvio jedinstven dizajn parketa

Ovom projektu Tarkett je doprineo razvojem dizajna jedinstvene podne obloge, u saradnji sa timom investitora i arhitekata, osmišljene po posebnim zahtevima klijenta i prostora.

Razvijen je parket velikog formata, selekcije najkvalitektnijeg drveta, posebnog dezena, boje i karakteristika parketa, specijalno za ovaj projekat, kako bi se idealno uklopio u estetiku ovog luksuznog prostora.

Za dodatne informacije u vezi sa zajedničkom saradnjom i vašim sledećim projektom, zakažite termin u Tarkett showroomu u Beogradu ili posetite sajt www.tarkett.rs

Zašto Tarkett parket

Tarkett iza sebe ima preko 130 godina profesionalnog iskustva i tradicije u proizvodnji parketa. Proizvodnja datira još od davne 1886. godine. Od samog početka, ne samo dizajn, već kvalitet  i trajnost proizvoda je ono što Tarkett izdvaja i čini ga jednim od lidera u industriji drvenih podova.

Za izradu parketa se koriste globalno najkvalitetnije vrste drveta koje čine parket izuzetno trajnim, a uz poseban zaštitni površinski sloj i otpornim na habanja i oštećenja.

Tarkett parket dolazi u različitim vrstama drveta, dizajnu, površinskim efektima i dimenzijama dasaka koji će pomoći u stvaranju različitih atmosfera, od stila rustičnog drvenog poda do sofisticiranog ili urbanog izgleda.

Za izradu parketa se koriste globalno najkvalitetnije vrste drveta koje čine parket izuzetno trajnim.

Bogat izbor idejnih rešenja pružiće vam mogućnost da iz enterijera izvučete maksimum i u potpunosti transformišete prostor.

Među kolekcijama Tarkett parketa pogledajte mnoštvo različitih dezena, boja i formata, i pronađite onaj koji vama najviše odgovara.

Iz ponude se izdvaja parket velikih formata, daske dužine i preko 2m, koje prostoru daju notu lukstuza; ali naravno i custom made rešenja. Svaki projekat je poseban projekat i potreban mu je jedinstven pristup.

Pročitajte više o našim projektima i pogledajte fotografije Tarkett parketa u realnim prostorima.

Parket lajsne iako predstavljaju mali detalj, uputpunjuju prostor i čine veoma veliku razliku u finalnom izgledu enterijera. Pogledajte Tarkett asortiman lajsni i pronađite onu koja se savršeno uklapa u vaš enterijer, bilo da je to bela lajsna visokog profila ili možda lajsna koja 100% odgovara dezenu parketa.

 

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *