Novi Tarkett Showroom u Beogradu; Foto: Relja Ivanić
Promo

Mesto inspiracije – novi showroom u Beogradu

Tarkett showroom namenjen je prevashodno arhitektama i investitorima, njihovoj zajedničkoj komunikaciji na pronalaženju inovativnih rešenja u okviru aktuelnih projekata.

Mesto inspiracije za arhitekte i partnere, Tarkett Showroom, nalazi se na novoj adresi na Novom Beogradu: Jurija Gagarina 20R, lokal 9, A blok.

Kako je Remorker architects iz Beograda kreirao ovaj atraktivan prostor, govore u video-prilogu Dušica Totić i Marko Korošec iz ovog biroa:

Novi Tarkettov prostor je koncipiran kao fleksibilni radni prostor u kome bi se korisnici osećali prijatno kao kod svoje kuće.

Tarkett showroom je namenjen prevashodno arhitektama i investitorima, njihovoj zajedničkoj komunikaciji na pronalaženju inovativnih rešenja u okviru aktuelnih projekata.

Koncept prostora

Novi Tarkettov prostor je koncipiran kao fleksibilni radni prostor u kome bi se korisnici osećali prijatno kao kod svoje kuće. Podeljen je na nekoliko celina koje su različite i samim tim stvaraju drugačije ambijente koji će stimulisati korisnike na drugačiji način.

Zona work&play namenjena je kreativcima, ljudima koji vole da istražuju i da stvaraju, dok je drugi deo prostora koncipiran kao zona Drink&chat za ljude koji vole rad u opuštenom radnom okruženju. Zona Meetup&talk je namenjena konferencijama, sastancima i oficijalnim dogovorima, dok je zona Open office namenjena radu i komercijalnim poslovima.

Najveći izazov?

“Meni lično je omiljeni deo prostora work&play zato što smatram da je najpraktičniji korisnicima.” – kažu iz Remorkera i dodaju da im je najveći izazov prilikom razvoja koncepta bio kako da prikažu tako veliki asortiman proizvoda koji Tarkett ima. “Potrudili smo se da te materijale inkorporiramo u sam dizajn elemenata u prostoru.” – zaključuju Dušica Totić i Marko Korošec iz tima Remorker architects.

Meni lično je omiljeni deo prostora work&play zato što smatram da je najpraktičniji korisnicima.

Autori: Remorker Architects, Beograd. Fotografije: Relja Ivanić

 

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *