Novi objekti

Traže se investitori izgradnje zdravstvenog centra u Temerinu

Jedan od projekata koji bi učvrstio poziciju našu zemlje u medicinskom turizmu je i Parkville u Temerinu, čiji je tvorac kompanija Atelje.

Reč je o kompleksu zdravstvenog turizma sa centralnim medicinskim blokom i smeštajnim objektima visoke kategorije. Kompanija je napravila dva idejna rešenja ovog kompleksa, čiji su autori arhitekte Miodrag Rakočević, Erzebet Rakočević, Marijana Veliki i Mladen Gajić, te je trenutno u potrazi za finansijerima projekta, piše eKapija.

parkville_temerin_atelje-3

Dve varijante projekta

Prva varijanta obuhvata banjsko-rekreativni centar sa hirurškim blokom i intenzivnom negom, kao i apartmanske jedinice. Ovo rešenje predviđa kapacitet od 120 ležajeva u apartmanima i neograničen broj u zoni banje. Ukupna investicija u izgradnju prve faze ovog projekta iznosila bi više od 10 miliona evra.

Druga varijanta kompleksa previđa 30 ležajeva u okviru objekta za terapije sa hirurškim blokom, kao i 50 kreveta u 13 luksuznih termalnih vila. U ovakav projekat trebalo bi se uložiti oko 12,8 miliona evra u prvoj fazi izgradnje.

parkville_temerin_atelje-3

Iz Ateljea objašnjavaju da bi izgradnja projekta mogla da bude realizovana za godinu i po dana. Navedeni period uključuje i izradu projektno-investicione dokumentacije.

parkville_temerin_atelje-2

Temerinska kompanija Atelje bavi se izradom urbanističke dokumentacije, projektima visokogradnje, niskogradnje, enterijera, strateških procena uticaja na životnu sredinu i izradama studija zaštite životne sredine, kao i uslugama izgradnje i opremanja investicionih objekata.

parkville_temerin_atelje-4

Pogledajte i kako će izgledati bazen u Sremskoj Mitrovici:

Kako će izgledati zatvoren bazen u Sremskoj Mitrovici

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *