Dešavanja

Trimo konkurs do 15. marta 2011.

Kompanija Trimo organizuje 10. godišnji poziv za konkurisanje za najbolje istraživačke radove i poziva diplomce, specijaliste, mastere disertacija i doktorskih teza da predaju radove od 27. januara do 15. marta 2011.

Trimo je jedna od vodećih Evropskih kompanija za proizvodnju čeličnih građevinskih konstrukcija i vatrootpornih panela za krovove i fasade, a ove godine kompanija proslavlja svoju pedesetogodišnjicu poslovanja.

Kompanija mnogo pažnje poklanja razvoju, inovacijama i razmeni svežih, nekonvencionalnih ideja; kreativne ideje i pristupi se ohrabruju putem različitih projekata i takmičenja – najpriznatije internacionalno takmičenje su Trimo nagrade za istraživanje (Trimo’s Research Awards).

To takmičenje ne samo da ohrabruje inovacije i kreativnost u Sloveniji, gde je sedište Trima, već i među akademcima drugih zemalja – zbog čega su prijave na konkurs iz drugih zemalja dobrodošle. Ovogodišnje takmičenje otvoreno je za studente iz Bugarske, Bosne i Hercegovine, Češke Republike, Crne Gore, Hrvatske, Italije, Mađarske, Poljske, Slovačke, Slovenije, Srbije, Španije i Velike Britanije.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *