Aktuelno

Trosoban stan na Dedinju košta 750 hiljada evra

Potražnja za stanovima u prestonici ne jenjava, i to za kvalitetnim stanovima kojih u ponudi nema mnogo. Za one najekskluzivnije izgleda da ima dosta zainteresovanih.

Naime, u petak je predstavljen prvi završen apartman u kompleksu „Ambassador Park Dedinje“, gde se trosoban stan može pazariti po ceni od 750.000 evra, piše eKapija.

Kako već naziv kaže, objekat se nalazi na Dedinju, a smešten je u Ulici neznanog junaka, br. 23, na uglu sa Ulicom Sime Lozanica. Investitor je kompanija „Ambassador Park Dedinje d.o.o“, čiji je osnivač i vlasnik Bank Austria.

ambassador_park_dedinje_1

– Naši apartmani su različitih veličina, od prostranih trosobnih površine od 212 m2 do penthausa od 913 kvadrata, koji su po udobnosti i komforu slični vilama, ali su jednostavniji i povoljniji za održavanje.  kaže za „Roman Klott, izvršni direktor „NAI atrium Srbija“, i dodaje da u okviru objekta ima nekoliko poslovnih apartmana površine od 95 m2 i veće.

On napominje da nisu definisali cenu kvadrata za stanove, već, kako voli da kaže, „prodaju stambene jedinice, a ne kvadratne metre“.

– Mišljenja sam da je cena direktno povezana sa kvalitetom nekretnina, a naš kompleks je svakako jedan od najkvalitetnijih u Beogradu. Orijentacije radi, naši tipični trosobni stanovi koštaju od 750.000 evra.

ambassador_park_dedinje_2ambassador_park_dedinje_3

Useljenje prvih stanara u „Ambassador Park Dedinje“ se očekuje na proleće 2014. godine.

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Ostavite odgovor

Obavezna polja *