Enterijeri

Umetnuti zid u dnevnoj sobi razdvaja prostor na dva dela

Imate veliku dnevnu sobu a ne znate gde da stavite televizor? Pogledajte ovo rešenje!

Iako većina ljudi voli velike dnevne boravke one ponekad mogu biti nezgodne za organizaciju jer nećete znati gde da postavite centralnu tačku u mnogim stanovima – Njegovo kraljevsko veličanstvo Televizor!

Iako nije dobro što je TV dobio glavnu ulogu u stanu, enterijeristi se moraju izboriti da mu pronađu pravo mesto u prostoru a dizajnerski studio Ro+Ca je smislio dobro rešenje.

uredjenje malog stana

Ovaj stan u Brazilu ima veliki dnevni boravak koji je trebalo organizovati tako da u njega stane i trpezarija. Zato je arhitektama došla na pamet ideja da se na sredini sobe napravi gipsani zid, obložen dekorativnim opekama, koji će s jedne strane služiti kao nosač za televizor a s druge strane kao polica za knjige.

Idealna dijagonala televizora

A  kako znati gde treba postaviti zid, odnosno, televizor? Udaljenost do televizora dobićete iz dijagonale TV pomnoženu sa 2,5. Ako na primer, imate televizor od 42″, odnosno 106 cm, to znači da je idealna udaljenost gledanja 265 centimetara.

uredjenje malog stana 3

Ovaj stan krije još brojna enterijerska iznenađenja. Tako je, na primer, kupatilo smešteno iza drvenog paravana jer nije baš zgodno da se vide vrata toaleta iz trpezarije.

uredjenje kuhinje

Pogledajte i fotografije ostatka stana.

uredjenje malog stana 7

uredjenje malog stana 5 uredjenje malog stana 6 uredjenje malog stana 8

Saznajte i kako se kači televizor o pregradni zid.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *