Nameštaj i oprema

Uređenje male terase i balkona za lepe dane na otvorenom

Za većinu nas koji imaju male terase i balkone, potreban je fleksibilan, funkcionalan a opet lep nameštaj. Pogledajte neke dobre primere iz Ikee.

Švedski proizvođač Ikea prepoznao je ovu potrebu pa je izbacio seriju nameštaja za eksterijer koji se može lako sklopiti. Tako, na primer, zidni stočić izveden u drvenim letvicama s policom može lako da se spusti kada je prostor potreban za sušenje veša.

Nameštaj od drveta koji se koristi u eksterijerima zbog otpornosti mora biti posebno tretiran. Zbog toga Ikea drveni nameštaj tretira s više slojeva poluprozirnih namaza za drvo koji produžuju životni vek.

uredjenje male terase2

Ovi sklopivi komadi su zahvelni pre svega za uske balkone i terase na kojim nameštaj nakon upotrebe neće smetati prolazu.

uredjenje male terase

Na zid terase postavite nosače na koji ćete jednostavno okačiti vašu rasklopivu stolicu kada je ne koristite.

uredjenje male terase 4

uredjenje male terase 1

Ako ste mislili da na svoju malu terasu ne može da stane suncobran, prevarili ste se! Suncobran u obliku polukruga koji se postavlja uz zid je sjajno rešenje za vas.

uredjenje male terase 3

Ukoliko ne želite da sačekate kraj 2016. godine kada se očekuje završetak Ikee u Beogradu, pravac Budimpešta ili novootvorenu robnu kuću u Zagrebu.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *