Promo

Velika jesenja akcija u Galeriji Podova

Iskoristite sjajne popuste i pogodnosti koje tokom jeseni organizuje Galerija Podova.

Stambeni prostor najčešće odražava vaš lični stil. Sve što vam je potrebno je malo mašte i konačna odluka da krenete u akciju, a jesen je odlično vreme za one koji vole da uređuju svoj dom.

Za sve oni koji odluče da baš u oktobru preurede svoj dom, u Galeriji Podova, u periodu od 1.10. do 31.10. je Velika jesenja akcija sa popustima do 20%.

galerija-podova-jesenja-akcija-1

Galerija Podova će vam svojim proizvodima iz asortimana parketa, laminata, vinila, tepiha, tepisona, dekoracije i kućnog tekstila ponuditi rešenja uz koja ćete ostvariti promene u prostoru za koje ste mislili da su nemoguće.

galerija-podova-jesenja-akcija-3

Pored popusta očekuju vas super cene, poklon novogodišnji vaučeri za sve kupovine preko 10.000 dinara, kao i pogodnosti za korisnike Super Kartice. A za svoje najvernije kupce Galerija Podova je pripremila i kartice lojalnosti koje obezbeđuju popust pri kupovini.

I sve to uz veliki broj novih proizvoda koje možete kupiti do 12 rata bez kamate, a za vas su obezbedili i dostavu na kućnu adresu kao i ugradnju.

galerija-podova-jesenja-akcija-5

Promena stambenog ili poslovnog prostora je uvek dobrodošla, a naročito ako se promenom prostor osvežava , poboljšava njegova funkcionalnost i unosi pozitivna energija. Zato posetite Galeriju Podova jer vam garantuju najbolji odnos cene i kvaliteta, a Best Buy nagrada to i potvrđuje.

galerija-podova-jesenja-akcija-4

Interior of multicolor designed room for child; Shutterstock ID 314296034

galerija-podova-jesenja-akcija-9

Više informacija na sajtu.

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Ostavite odgovor

Obavezna polja *