Sajamski popust kod Emmetija
Promo

Ne propustite sajamski popust u salonima italijanskog nameštaja Emmeti

Ono što krasi ove salone nameštaja u Beogradu i Novom Sadu jeste bogata ponuda italijanskog nameštaja za svačiji džep i budžet. 

Ukoliko opremate svoj stan ili ste arhitekta i radite projekat enterijera, iskoristite sajamski popust da kupite najbolje komade nameštaja proizvedenih u Italiji.

Naime, saloni italijanskog nameštaja Emmeti, tokom Sajma nameštaja u Beogradu spuštaju cene svojih proizvoda. To znači da ćete u njihovim salonima u Beogradu i Novom Sadu od ponedeljka 2. oktobra moći da ostvarite uštedu u kupovini nameštaja.

Srodni članci na portalu Gradnja:

Garniture na popustu

Bogata ponuda za svačiji džep

Emmeti saloni italijanskog nameštaja na tržište Srbije dovode italijanske brendove dizajnirane i izrađene isključivo u Italiji. Njihovi saloni nameštaja imaju bogato iskustvo u uvozu, distribuciji i prodaji asortimana visokog kvaliteta modernog nameštaja i nameštaja klasičnog stila.

U izložbenim salonima nameštaja u Beogradu i Novom Sadu klijenti mogu da vide ponudu i da čuju predloge njihovih dizajnera i arhitekata za uklapanje nameštaja u njihov dom.

Ono što krasi salone nameštaja Emmeti jeste bogata ponuda povoljnijeg nameštaja za svačiji budžet.

U salonima nameštaja Emmeti možete pronaći široku ponudu italijanskih garnitura, fotelja, sofa sa mehanizmima, krevete, trpezarijske stolove i stolice i sve što vam od nameštaja treba za jedan enterijer.

Sofe na popustu

Gde kupiti

Sav naveden nameštaj možete kupiti u salonima italijanskog nameštaja Emmeti u Beogradu i Novom Sadu, sa napomenom da novosadski ima čak 1.700 kvadrata i najveći je salon italijanskog nameštaja u Srbiji.

Više informacija potražite na njihovom sajtu.

Izabrali smo za vas...

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Оставите одговор

Obavezna polja *