Promo

VELUX donacija atletskom klubu Spartak iz Subotice

Ovaj klub je izabran za jedan od retkih u Evropi kojima je obezbeđena donacija u vidu šest VELUX krovnih prozora.

Danska kompanija VELUX, globalni lider u proizvodnji krovnih prozora, prošle godine proslavila je jubilej 75. godina od osnivanja VELUX Grupe. Tim povodom, oranizovan je konkurs na globalnom nivou za sportske klubove kojima je potrebno renoviranje klupskih prostorija, a koje imaju potrebu za krovnim prozorima.

Mnogo klubova širom sveta odazvalo su se na ovaj konkurs, a među njima i AKŽ Spartak iz Subotice. Krajem prošle godine ovaj klub je izabran za jedan od retkih u Evropi kojima je obezbeđena donacija u vidu 6 VELUX krovnih prozora. Čast je pripala lokalnoj prodajnoj kompaniji VELUX Srbija, da ovu donaciju sprovede početkom ove godine kada na domaćem tržištu proslavlja svoj jubilej.

Proizvodi i tehnologije se menjaju, ali ono što će uvek ostati primarna ljudska potreba jeste dovoljna količina dnevne svetlosti i svežeg vazduha u prostorijama u kojima boravimo.

– istakla je Tamara Milovanović, direktorka VELUX Srbija d.o.o.

 

„Već 20 godina zadovoljstvo nam je što imamo priliku da se bavimo plemenitim i inspirativnim aktivnostima – unošenjem dnevne svetlosti i svežeg vazduha u živote ljudi. Proizvodi i tehnologije se menjaju, ali ono što će uvek ostati primarna ljudska potreba jeste upravo dovoljna količina dnevne svetlosti i svežeg vazduha u prostorijama u kojima boravimo,“ – izjavila je Tamara Milovanović, direktorka VELUX Srbija d.o.o. i dodala: „Atletski klub „Spartak“ iz Subotice odabran je sa željom da pošaljemo poruku svim mladim ljudima koji se bave sportom i da im poručimo da ipak postoji neko ko ceni njihov trud i zalaganje, kao i da ćemo uvek biti tu da ih podržimo.“

Teretana, u kojoj je izvršena zamena prozora sada izgleda odlično, ima daleko više vazduha i svetlosti.

– izjavio je Robert Tot, direktor JKP Stadion.

O značaju kao i o promenama koje je sa sobom donela donacija svedoči Robert Tot, direktor JKP Stadion: „Veoma nam je drago što je kompanija VELUX odlučila da pomogne baš našem klubu iz Subotice. To je, pre svega, važno zbog omladine koja je naša budućnost. Treba da im omogućimo što bolje uslove kako bi ta budućnost bila sigurnija i lepša za sve nas. Teretana, u kojoj je izvršena zamena prozora sada izgleda odlično, ima daleko više vazduha i svetlosti. Sigurni smo i da više neće prokišnjavati. Koristim priliku da se zahvalim ljudima iz kompanije VELUX, i da ih pozovem da nam se pridruže kada u budućnosti budemo slavili uspehe naših atletičara, jer su ovom donacijom postali deo naših uspeha.“

VELUX, poznat po visokom kvalitetu u izradi i inovativnom pristupu u poslovanju, svojim društveno odgovornim aktivnostima unosi osveženje u svet mladih sportista.

Više informacija o VELUX proizvodima potražite ovde.

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Ostavite odgovor

Obavezna polja *