Arhitektura

30 ideja kako da uredite baštu

Stiglo je leto a tokom ovog užarenog perioda većinu vremena ćete provoditi na terasi ili u bašti. Zašto je onda ne sredite da izgleda po vašoj meri?

Ukoliko pak nemate ideja kako bi bašta trebala da izgleda ovaj članak će vam u tome pomoći.

Generalni savet je da bašta bude uredna. Znači, bez prostrtog veša, kesa, starih automobilskih guma i sličnih neugodnih stvari. Potom, sledi izbor cveća koji treba da je u skladu sa niskim rastinjem (borovima, tujama, šimširom) a sve to potom treba da uklopite sa drvećem koje je već tu i pravi vam neophodni hlad.

Evo 30 ideja kako da uredite svoju baštu:

 

exotic_landscape landscaping_pictures landscaping_photo landscaping_ideas landscaping_idea landscaping_designs landscaping landscapes landscape1 landscape_photos landscape_photo landscape_ideas_gardens landscape_ideas landscape_idea landscape_gardening landscape_design landscape_5 (1) landscape_6 landscape_4 landscape_3 landscape_2 landscape landscap landcape_garden_ideas fronthouse_landscaping fronthouse_landscape front_house_landscape backhouse_landscaping landscaping_photos

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

1 komentar

  1. Sasa

    Ako vec sredjujete svoj zivotni prostor najbolje je da to radite sa prirodnim materijalima nikako sa gumama i plastikom.

Оставите одговор

Obavezna polja *