SEEBBE 2023 održava se na Beogradskom sajmu; Foto: SEEBBE
Promo, Sajmovi

Sajam građevinarstva SEEBBE 2023 od 24. do 27. aprila u Beogradu

Dobro organizovanom koncepcijskom podelom po halama i na otvorenom prostoru predstaviće nam se brojne kompanije iz svih oblasti ove grane privrede.

Vodeći sajamski događaj u građevinskoj industriji u regionu jugoistočne Evrope, Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE, biće održan po 47. put u periodu od od 24. do 27. aprila 2023. godine na Beogradskom sajmu.

Kao i prethodnih godina, Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije je pokrovitelj manifestacije, dok je partner manifestacije udruženje Kamena Kolonija Stone Studio Association iz Beograda.

Pročitajte još na Gradnja.rs:

47. Sajam građevinarstva održava se pod sloganom „Gradimo pametno“; Ilustracija; SEEBBE

Relevantni domaći proizvođači i brojni strani izlagači

Građevinski sektor značajan je deo srpske privrede koji zapošljava veliki broj radnika angažovanih na projektima od nacionalnog i međunarodnog značaja, te je jasno da građevinska industrija predstavlja vitalni multiplikator rasta celokupne privrede. Konačno, povećana potražnja za nekretninama podržava i kretanja u građevinarstvu.

Ulaganje u putnu infrastrukturu reflektuje se kroz stvaranje poslovnog ambijenta u zemlji i privlačenje novih investitora, a samim tim i direktno utiče na građevinsku industriju u Srbiji i potrebu za građevinskom mehanizacijom.

Koncept Sajma građevinarstva i ove godine je da okupi najuspešnije predstavnike iz svih oblasti
građevinske delatnosti.

Kako su u planu projekti u novogradnji, stambeni i nestambeni, industrijske zgrade, poslovne zgrade i hoteli, tako je u proleće tradicionalno vreme za najveću specijalizovanu manifestacije u ovom delu Evrope, koja će ugostiti sve relevantne domaće proizvođače i brojne strane izlagače.

„Koncept Sajma građevinarstva i ove godine je da okupi najuspešnije predstavnike iz svih oblasti građevinske delatnosti“ – navodi se u saopštenju organizatora.

Na Sajmu će biti predstavljena i građevinska mehanizacija; Foto: SEEBBE

Kompanije iz svih oblasti građevinarstva

Dobro organizovanom koncepcijskom podelom po halama i na otvorenom prostoru predstaviće se kompanije iz svih oblasti ove grane privrede: od građevinske mehanizacije, preko izolacije i boja, alata, proizvoda za klimatizaciju i grejanje, materijala za zidanje, sanitarne opreme, IT tehnologija, stolarije, panela, profila, do konstrukcija.

Organizovani nastup izlagača iz inostranstva doprinosi uspostavljanju brojnih poslovnih kontakata i saradnje. Na ovogodišnjem sajmu biće predstavljene nacionalne izložbe Austrije, Crne Gore, Češke Republike, Holandije, Indije, Kine, Republike Srpske i Turske. Pojedinačno će se nastupiti izlagači iz preko 20 zemalja.

Posetioci će moći da vide praktičnu primenu i domete digitalizacije, IT tehnologije i projektovanja i održavanja, zahvaljujući kontinuiranom radu stručnjaka i izlagača na inovacijama i povećanju produktivnosti.

Pojedinačno će se nastupiti izlagači iz preko 20 zemalja; Foto: SEEBBE

Registracija obezbeđuje poslovnom posetiocu besplatan ulazak na Sajam i mogućnost da pregleda poslovne profile izlagača i sa njima zakaže sastanke.

Što se Biznis segmenta tiče, organizator manifestacije već dugi niz godina obezbeđuje neposredne međusobne kontakte zainteresovanih izlagača, kao i poslovnu komunikaciju izlagača i posetilaca. Registracija na B2B portalu obezbeđuje poslovnom posetiocu besplatan ulazak na Sajam i mogućnost da pregleda poslovne profile izlagača i sa njima zakaže sastanke.

Partner manifestacije, udruženje Kamena Kolonija – Stone Studio Association, održaće 13. Međunarodni sajam kamena i prateće industrije STONE EXPO SERBIA, u okviru međunarodnog sajma građevinarstva.

Partner Sajma je udruženje Kamena Kolonija – Stone Studio Association; Foto: SEEBBE

Inovativna rešenja za bolji kvalitet životne sredine

Sajam građevinarstva kao pre svega stručni sajam, definisan poslovnim posetama,  obogaćen seminarima i predavanjima koji su u funkciji dugoročnih efekata na razvijanje modernih tehnologija, podstiče postizanje boljih rezultata poput poboljšanja efikasnosti i ukazuje na mogućnosti smanjenja troškova u građevinskoj industriji.

„Što je najbitnije i sve aktuelnije kao tema prilikom okupljanja struke su tendencija i napori da se razviju inovativna rešenja, kao i materijali za smanjenje otpada i za poboljšanje kvaliteta životne sredine. Ekološki materijali, izvori obnovljive energije i zgrade dizajnirane u harmoniji sa prirodnim okruženjem, sve su interesantniji za struku i posetioce ovakvih manifestacija“ – kaže se u pozivu.

Izabrali smo za vas...

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

1 komentar

  1. Dragan

    Poštovani,
    da li će biti izlagača koji rade montažne planinske kuće ove godine na sajmu? Hvala unapred

Ostavite odgovor

Obavezna polja *