Aktuelno

Akcija Hörmann Promotion ulazi u sledeći krug

Od marta je ponovo počela akcija EuropaPromotion! Ponovo sa novim proizvodima i niskim cenama za krajnjeg kupca, koji kod Hörmann-ovih distributera mogu pored garažnih vrata i kapija da pronađu i ulazna vrata za kuću.

U okviru ovogodišnje akcije se garažna segmentna vrata RenoMatic 2015 Light sa površinom Woodgrain koja verno i detaljno prikazuje hrapavu površinu kore drveta mogu kupiti već za 680 evra (sa PDV-om) za akcijske dimenzije 2500×2125 mm i 2500×2250 mm sa motorom Liftronic. Ovaj model garažnih segmentnih vrata se može dobiti i sa motorom ProMatic koji ima posebno bezbednu tehniku bežičnog signala. Uz oba motora se isporučuju dva dvokanalna daljinska upravljača.

Kao i proteklih godina su uz ova garažna vrata ponuđena i ulazna vrata za kuću RenoDoor u istom izgledu po akcijskoj ceni od 1130 evra (sa PDV-om). Uz vrata standardnih dimenzija 1100×2100 mm se može kupiti i bočni element sa ostakljenjem u istoj boji po ceni od 425 evra. Vrata imaju višestruko zabravljivanje za bezbednost i ravno krilo po celoj površini na spoljašnoj i unutrašnjoj strani za moderan dizajn.

Za ponudu drugih proizvoda iz akcije EuropaPromotion 2015 posetite sajt www.hormann.rs.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *