Novi objekti

Aleksandar podiže 250 stanova na Vračaru

Novosadska Aleksandar grupa će u avgustu ove godine u Južnom bulevaru početi gradnju zgrade koja će zadovoljiti sve potrebe savremenog stanovanja i poslovanja.

Novi stambeno poslovni objekat je planiran na prostoru većem od 5.000 m2 i ukupne bruto površine 40.000 kvadrata. Ulice koje okružuju parcelu budućeg kompleksa su Južni Bulevar na severu, Ulica Vladimira Karića na istoku, Ulica Braće Radovanović na jugu i deo Ulice generala Horvatovića – na zapadu. Glavni projekat uradila je firma Folic architects, navodi eKapija.

aleksandar_gradnja-vracar-juzni-bulevar-2

Objekat je podeljen na tri lamele međusobno povezane istaknutim arhitektonskim elementima koje je oblikovala sama konfiguracija terena ovog dela grada.

– kažu u Aleksandar grupi.

Spratnost budućeg objekta je 3Po+Su+P+6+Ps. Ovaj stambeno-poslovni objekat biće podeljen u tri celine, oblikovane tako da će se na prizemlju i delu prvog sprata, lamela B i C, nalaziti poslovni prostori u vidu lokala.

Objekat sadrži različite strukture stanova, od jednoiposobnih do petoiposobnih. Novoizgrađeni kompleks će imati 252 stana i 13 lokala. Ceo stambeno-poslovni objekat povezan je i podzemnom garažom koja ima 310 garažnih mesta. Garaža koja se nalazi ispod cele parcele spada u velike garaže na tri nivoa. Garaža ima dve rampe za kolski ulaz i izlaz, jedan je iz Ulice Južni Bulevar, a drugi je iz Ulice braće Radovanović.

Planirani rok izgradnje objekta je novembar 2017. godine.

Pogledajte i reportažu sa Sajma građevinarstva:

Video-raport sa Sajma građevinarstva 2016. u Beogradu

Firme iz kategorije Projektovanje i inženjering:

Dodaj firmu u Adresar

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Оставите одговор

Obavezna polja *