Izdvojeno, Softver

Archilogic: Prošetajte kućom direktno iz internet pretraživača

Tenhologija koju je razvio Archilogic omogućava vam da podignete osnovu objekta u 3D, dekorišete ga nameštajem i sve to iz vašeg browsera.

Da bi vam pokazali kako to izgleda, poslužićemo se čuvenom kućom Farnsworth arhitekte Mies van der Rohe koju studenti izučavaju kao ikonu modernog dizajna.

Ova kuća je podignuta u tri dimenzije i dekorisana originalnim nameštajem i rasvetom. Ukoliko vam se ne sviđa raspored, možete virtuelno prošetati kućom i dekorisati je kako sami želite.

Na raspolaganju vam je brendirani nameštaj i rasveta, a prostore možete popuniti i popularnim nameštajem robne kuće IKEA.

archilogic-3d-01

Tehnologija Archilogica koja pokreće ovaj sistem, dozvoljava integrisanje projekata u web sadržaj tako da se prezentacija projekata i njegovo deljenje može podići na potpuno novi nivo. Arhitekte i dizajneri enterijera bi mogli imati puno koristi od ovoga načina prezentacije u kojem bi klijenti mogli da virtuelno prošetaju kroz budući objekat i ubace nameštaj na način koji se njima dopada.

archilogic-3d-03

Možete i sami isprobati ovu tehnologiju tako što ćete poslati osnovu vašeg stana ili kuće (JPG, PNG, EPS, PDF) Archilogicu i oni će je, umesto vas, podići u 3D.

archilogic-3d-02

Sličnu tehnologiju prezentacije 3D objekata već je ponudio SketchFab.

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Оставите одговор

Obavezna polja *