Autodeskov „Clean Tech Partner“ program podržava mlade kompanije u koje se bave „zelenim“ tehnologijama obezbeđujući softver za dizajn i projektovanje koji značajno ubrzava razvoj rešenja, projekata i proizvoda iz tzv. Ekološke sfere koji za cilji treba da doprinesu naporima za očuvanje okoline.

„Zelene“ kompanije iz Severne Amerike i Evrope koje u svojim razvojnim programima koriste ili žele da koriste Autodeskova rešenja za dizajn i projektovanje uz primenu digitalnih prototipova pozvane su da se prijave za učešće u Autodeskovom „Clean Tech Partner“ programu koji im obezbeđuje mogućnost da za samo 50 evra, od Autodeska dobiju softverske pakete vrednosti do 120.000 evra.

“Clean tech” kompanije razvijaju i prodaju tehnologije i usluge koji za cilj imaju rešavanje problema zaštite životne sredine, a nalaze se u rasponu od rešenja za monitoring i upravljanje saobraćajem, preko bioplastike do novih tehnoloških rešenja u korišnjenju solarne energije. Ove inovacije uz transofmaciju ekonomije i načina poslovanja nude obećanje da ćemo u budućnosti živeti u čistijem i zdravijem svetu.

Autodesk je vodeći proizvođač 2D i 3D softvera za dizajn, projektovanje i animacije čije proizvode koristi vise od devet miliona ljudi širom sveta. Autodesk je posvećem principima održivog razvoja i verujemo da Autodeskov softver može igrati značajnu ulogu u efikasnijem razvoju rešenja i proizvoda “zelenih” tehnologija i njihovom brzom i profitabilnom plasmanu na tržištu. Kako konkurisati?Pozivamo vas da se pridružite Autodeskovom “Clean Tech Partner” programu, kroz koji ćemo predstaviti dostignuća u najviše obećavaju u oblasti “zelenih” tehnologija.

Autodeskov “Clean Tech Partner” program obuhvata donaciju do najviše pet licenci sledećih profesionalnih softverskih paketa:

  • AutoCAD Inventor Professional
  • Autodesk Showcase Professional
  • Autodesk Vault Manufacturing
  • Autodesk Navisworks Manage
  • Autodesk Revit Architecture
  • Autodesk Alias Design