Softver

Autodeskov Clean Tech program za čistiju planetu

Autodeskov „Clean Tech Partner“ program podržava mlade kompanije u koje se bave „zelenim“ tehnologijama obezbeđujući softver za dizajn i projektovanje koji značajno ubrzava razvoj rešenja, projekata i proizvoda iz tzv. Ekološke sfere koji za cilji treba da doprinesu naporima za očuvanje okoline.

„Zelene“ kompanije iz Severne Amerike i Evrope koje u svojim razvojnim programima koriste ili žele da koriste Autodeskova rešenja za dizajn i projektovanje uz primenu digitalnih prototipova pozvane su da se prijave za učešće u Autodeskovom „Clean Tech Partner“ programu koji im obezbeđuje mogućnost da za samo 50 evra, od Autodeska dobiju softverske pakete vrednosti do 120.000 evra.

“Clean tech” kompanije razvijaju i prodaju tehnologije i usluge koji za cilj imaju rešavanje problema zaštite životne sredine, a nalaze se u rasponu od rešenja za monitoring i upravljanje saobraćajem, preko bioplastike do novih tehnoloških rešenja u korišnjenju solarne energije. Ove inovacije uz transofmaciju ekonomije i načina poslovanja nude obećanje da ćemo u budućnosti živeti u čistijem i zdravijem svetu.

Autodesk je vodeći proizvođač 2D i 3D softvera za dizajn, projektovanje i animacije čije proizvode koristi vise od devet miliona ljudi širom sveta. Autodesk je posvećem principima održivog razvoja i verujemo da Autodeskov softver može igrati značajnu ulogu u efikasnijem razvoju rešenja i proizvoda “zelenih” tehnologija i njihovom brzom i profitabilnom plasmanu na tržištu. Kako konkurisati?Pozivamo vas da se pridružite Autodeskovom “Clean Tech Partner” programu, kroz koji ćemo predstaviti dostignuća u najviše obećavaju u oblasti “zelenih” tehnologija.

Autodeskov “Clean Tech Partner” program obuhvata donaciju do najviše pet licenci sledećih profesionalnih softverskih paketa:

 • AutoCAD Inventor Professional
 • Autodesk Showcase Professional
 • Autodesk Vault Manufacturing
 • Autodesk Navisworks Manage
 • Autodesk Revit Architecture
 • Autodesk Alias Design

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

2 komentara

 1. Dare

  Ne razumem. Jel tu nesto besplatno ili ne? jel mogu da dobijem autocad besplatno?

 2. Igor Conic

  Ne, naravno da ne mozes dobiti besplatno. To je donacija za institucije koje se time bave.

Ostavite odgovor

Obavezna polja *