Izvođenje

Bazeni sa noćnom rasvetom

Saniteko Gruop d.o.o. Beograd jeste preduzeće koje se bavi prodajom i ugradnjom bazenske tehnike, postrojenja za filtraciju voda, fontanskih sistema, dodatne opreme i wellness i spa sistema.

Svaki bazen bez obzira na veličinu, oblik i namenu, koji se koristi u hotelima, javnim kupalištima, pansionima, wellnes i spotrskim centrima smatra se javnim bazenom.

Njihova gradnja je nešto drugačija od načina gradnje i projektovanja od privatnih bazena. Zahtevi za javne bazene kreću se pre svega u pravcu sposobnosti filtriranja velike količine vode, uz kapacitetnu dezinfekciju koja nam garantuje dobar kvalitet vode u bazenu.

Podvodna rasveta bazena postala je standardna oprema. Ona nema apsolutno nikakvog uticaja na funkcionisanje bazena u tehnološkom smislu, ali je definitivno poželjna dekoracija bazena i prostora oko bazena.

Koristeći savremene tehnologije LED, optička vlakna, kvarcne halogene sijalice činimo da vaši bazeni, fontane ali i njihova okolina fasciniraju izgledom u popodnevnim i večernjim časovima.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *