Biro.VIA objekat na Južnom Bulevaru
Posao

BIRO.VIA raspisuje konkurs za arhitektu

Traži se arhitekta sa minimalno 5 godina radnog iskustva na poslovima projektovanja, stručnog nadzora i kontrole projektne dokumentacije.

Usled povećanog obima posla potreban je saradnik iz oblasti arhitektonskog projektovanja na poslovima razrade projektno-tehničke dokumentacije svih nivoa (IDR, IDP, PGD, PZI), različite tipologije i veličine objekata.

Uslovi:

–        Diplomirani inženjer arhitekture / Master inženjer arhitekture;
–        Minimalno radno iskustvo 5 godina na poslovima projektovanja, stručnog nadzora i kontrole projektne dokumentacije;
–        Razumevanje projekata konstrukcije, instalacija, protivpožarne zaštite i sposobnost samostalne koordinacije sa projektantima drugih struka;
–        Poznavanje rada u AutoCAD-u (obavezno), Archicad ili Revit (velika prednost);
–        Poznavanje rada u programima za 3d modelovanje: SketchUP i 3d Studio Max;
–        Iskustvo u primeni CEOP procedure – elektronske obrade podataka za potrebe ishodovanja adekvatnih uslova i saglasnosti;
–        Poznavanje engleskog jezika na višem tehničkom i funkcionalnom nivou.

Kontakt:

–        Radne pozicije raspisuju se za Beograd.
–        Svi zainteresovani kandidati mogu da pošalju svoj CV i Portfolio najkasnije do na mejl [email protected].
–        Rok za prijavu je 21.03.2021. godine.

O birou:

BiroVIA je arhitektonsko preduzeće nastalo spajanjem samostalnih projektantskih karijera profesora Jelene Ivanović Vojvodić i Gorana Vojvodića i rezultiralo je velikim brojem realizovanih projekata nagrađivanih od strane struke i drugih društvenih struktura.

Podržavajući kreativnost, posvećenost i otvorenost ka novim idejama nudimo rad u timu sa iskusnim arhitektima, urbanistima i inženjerima svih profila, učestvovanje u projektovanju različitih tipologija i veličina objekata sa mogućnošću stručnog usavršavanja.

dr Jelena Ivanović Vojvodić i prof. Vasilje Milunović – Biro VIA, Porodična kuća za odmor u Bigovu, Crna Gora; Foto: Relja Ivanić

Vaš konkurs za posao na portalu Gradnja

Ako želite da vaš oglas za posao stigne do najvećeg broja pravih kandidata, portal Gradnja.rs je pravo mesto za vas. Sa 330.000 poseta mesečno, od kojih su većina arhitekte i građevinski inžinjeri, naš sajt je idealna platforma za vaše oglašavanje.

Pored objave PR članka na sajtu, vaš oglas objavljujemo i na Gradnja profilima na društvenim mrežama Facebook (33.000+), Instagram (16.500+), LinkedIn (3.500+), kao i na Gradnja Newsletter koji svakog petka stiže na preko 4.000 e-mail adresa (arhitekti, inženjeri, menadžeri).

Želite da objavite vaš oglas za posao? Pišite nam na [email protected].

Sve raspisane konkurse za poslove pogledajte ovde.

Kada ste već ovde…

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *