Izvođenje

Boschov alat za skidanje tapeta, gipsa i farbe sa zidova

Bosch je predstavio nove električne ručne alate za srpsko tržište uključujući i novi laserski daljinometar.

Bosch takođe uvodi novu paletu proizvoda za jednostavno renoviranje zidova, na primer PWR 180 CE, novi univerzalni alat za pripremu zida za „uradi sam“ majstore. Ovaj alat pouzdano uklanja tapete, gips i ostatke farbe sa površina. Radi sa rotirajućim diskom i dodacima koji se mogu menjati u zavisnosti od primene.

Bosch će takođe ponuditi sistem alata za bojenje raspršivanjem koji po prvi put nudi opciju raspršivanja boja, lakova ili boja za drvo. Kako se različite vrste boje mogu nanositi sa samo jednim pištoljem, ovaj sistem je značajno superiorniji u odnosu na prethodne sisteme.

bosch-skidanje-tapeta

Uređaj je lagan i jednostavan za korišćenje a svi nus-produkti odlaze u spremnik.

bosch-skidanje-tapeta-2

Pogledajte i kako radi u praksi. Premotajte snimak na 3:24.

 

bosch-PLR-15

Daljinomer PLR 15

Bosch odeljenje Električnih ručnih alata je lansiralo više od 100 novih proizvoda na srpskom tržištu prošle godine. Jedan od primera je laserski daljinomer PLR 15 za „uradi sam“ majstore koji žele da lako izmere dužine i razdaljine. Ovaj mali i kompaktan instrument – 10 x 3.6 cm – može da se koristi za merenje rastojanja do 15 metara sa tačnošću od tri milimetara u sekundi. PLR 15 je posebno lak za rukovanje i stoga je pogodan i za početnike.

Bosch radijatori

Tokom 2014. godine, Bosch odeljenje Termotehnike će takođe pokrenuti novu paletu čeličnih panelnih radijatora za srpsko tržište. Radijatori nude izuzetno visok kvalitet i veoma visoku termalnu efikasnost. Za razliku od standardnih radijatora, svaki od ovih novih radijatora ima dva fronta. Takođe su u ponudi i obični radijatori, kao i radijatori koji zadovoljavaju stroge higijenske zahteve bolnica i objekata specijalne namene. Očekuje se da prodaja u Srbiji započne ovog meseca.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *