Sačuvajte datum! 16. oktobra 2019. u Beogradu, portal Gradnja organizuje svoju prvu konferenciju, a tema je Digitalna gradnja.

Četvrta tehnološka revolucija stiže i u građevinarstvo i arhitekturu. Zato je glavna tema konferencije BuildUp 2019 vezana za digitalizaciju u oblastima arhitekture, projektovanja i izgradnje. Pošto veliki broj domaćih biroa bori bitku s implementacijom novih tehnologija i digitalizacijom poslovanja, na ovoj konferenciji će steći nova iskustva, poznanstva i saznanja pomoću kojih će prelazak na nove tehnologije biti brži, lakši i bezbolniji.

Konferencija BuildUp 2019 – Digitalna gradnja namenjena je arhitektama, građevinskim inženjerima, studentima i profesorima, odnosno, svim profesionalcima i entuzijastima iz oblasti arhitekture, građevinarstva i prodaje nekretnina.

Prave osobe na prave teme

Prva tema konferencije BuildUp 2019 je „Vrli novi BIM svet“ koja se tiče implementacije BIM okruženja u svakodnevnom projektovanju. Saznajte kako da uhvatite korak!

Tema „Proptechom ću te, proptechom ćeš me“ bavi se digitalnim tehnologijama u prodaji i posredovanju nekretnina. Saznajte kako VR i izmenjena realnost menja korisnički osećaj!

Poslednja tema, ali ništa manje važnija, jeste „Digitalni komfor“ koja će obraditi pametne sisteme i internet stvari. Saznajte kako će nove tehnologije oraspametiti naše domove!

Od relevantnih osoba iz domaće i regionalne prakse ćete iz prve ruke moći da čujete kako da implementirate nove tehnologije kojim će proces projektovanja, izgradnje ali i prodaje nekretnina proteći lakše, a ujedno ćete moći da sa njima razmenite iskustva u neposrednom kontaktu.

Marko Dabrović iz 3LHD-a pokazaće nam kako je BIM postao nezaobilazna alatka u projektovanju vrhunske arhitekture.

Za početak, izdvajamo Marka Dabrovića iz zagrebačkog biroa 3LHD koji je širom regiona poznat po nagrađivanim projektima poput Hotela Lone u Rovinju, slatkovodnog akvarijuma i muzeja reka u Karlovcu ili Spaladium Arene u Splitu. On će nam pokazati kako je BIM postao nezaobilazna alatka u projektovanju vrhunske arhitekture!

Potom tu je Zoran Petrović iz beogradskog ArtifexPro koji će pokazati zašto je BIM neophodan u arhitektonskoj i građevinskoj praksi, kako da lakše prođete kroz implementaciju i na koje sve zamke možete naleteti prilikom prelaska na novo softversko okruženje. Nebojša Zaklan iz novosadskog Case 3D će vam pokazati najsavremenija Proptech rešenja za vizuelizaciju i predstavljanje nekretnina kroz virtuelnu realnost i izmenjenu stvarnost. Sa nama je i Vedran Jukić iz zagrebačkog biroa SODAarhitekti od kojeg ćemo saznati kako projektovati kuće u BIM okruženju, koje su prednosti takvog rada i koje greške ne treba ni vi da ponovite. Na BuildUp 2019 dolazi još interesantnih predavača iz regiona, a ceo spisak otkrićemo vam uskoro.

Šta ćete naučiti na kraju

Digitalizacija u procesu projektovanja, izvođenja i prodaje objekata i nekretnina je neminovnost. Pokazaćemo kako digitalizacija projektantima štedi vreme, a novac investitorima, dok u isto vreme kupcima daje celovitiju sliku šta tačno dobijaju. Konferencija BuildUp 2019 je događaj na kojem mora biti svako ko želi da prati korak sa tehnološkim inovacijama u arhitekturi i građevinarstvu.

Mesto dešavanja

Fabrika Event Space jedinstveni je prostor u Beogradu koji je inspirisan industrijskim dizajnom, a odlikuje se jednostavnošću, sofisticiranom estetikom i pozitivnom energijom. Upravo zbog toga su organizatori konferencije BuildUp 2019 odabrali ovaj prostor koji će zadovoljiti visoke standarde učesnika i gostiju.
Adresa: Bulevar despota Stefana 115, Beograd

Kupite ulaznicu

Nabavite svoju ulaznicu na vreme! Mesta ima samo za 120 osoba. Cena pojedinačne ulaznice je 3.000 dinara, komplet za dve osobe 5.000, odnosno 12.000 dinara za pet osoba. Kupite kartu ovde.

Više informacija o konferenciji BuildUp 2019 pronađite ovde.