Aktuelno

Čisti kao metla: Samsungov robot usisivač Powerbot VR9000

Samsung je predstavio novu premium liniju kuhinjskih aparata Samsung Chef Collection, kao i novi usisivač za čišćenje bez ručnog upravljanja.

Samsung Chef Collection okuplja svetski poznate kuvare kako bi sa Samsungom sarađivali u stvaranju nove kulinarske kulture. U okviru ove kolekcije predstavljeni su novi aparata a među njima se svakako najviše izdvaja robot usisivač.

Robotski usisivač Powerbot VR9000 čisti precizno kao metla! Ovaj usisivač ima veliku usisnu snagu koja je 60 puta jača u poređenju sa standardnim uređajima za čišćenje. Poboljšani sastav skeniranja FullView Sensor, osigurava brzo i lagano kretanje omogućavajući temeljno čišćenje uz izbegavanje prepreka zahvaljujući nizu senzora koji neočišćena područja svode na minimum.

Samsung_Powerbot_VR9000-2

Jedinstvena funkcija robotskog usisavača Powerbot VR9000 je tzv. Point Cleaning, koja korisnicima omogućava efikasnije čišćenje. Kada korisnik daljinskim upravljačem označi određeno područje, robotski usisivač će slediti svetlo i očistiti označeno područje. Zahvaljujući funkciji Point Cleaning, korisnici više neće morati da ručno pomeraju uređaj dok je u pokretu, što osigurava lakše čišćenje.

Samsung_Club_Des_Chefs-01

Samsung je na sajmu IFA predstavio još zanimljivih uređaja u okviru kolekcije Samsung Chef. Frižider sa zamrzivačem u donjem delu nudi preciznu kontrolu temperature i minimalne temperaturne oscilacije kako bi se sačuvala svežina, ukus i kvalitet. Zahvaljujući Samsungovoj tehnologiji SpaceMax, ovaj frižider pruža 30% veću zapreminu od prosečnog ugradnog frižidera iako poseduje iste dimenzije eksterijera.

Kroz saradnju sa vrhunskim kuvarima u Club Des Chefs, Samsung je takođe razvio inovacije u pripremi hrane. Nova pećnica sa tehnologijom Gourmet Vapour koristi paru poboljšavajući ukus i teksturu hrane posebno kod pečenja ili prženja. Para zagrejana na više od 100 stepeni brzo i ravnomerno kruži pećnicom zahvaljujući ventilatoru, efikasno prenoseći toplinu i vlagu, što omogućava pripremu jela koja su hrskava spolja, a istovremeno sočna i mekana iznutra.

Samsung_Club_Des_Chefs-03

Uvodeći inovacije u kuhinjske aparate iz linije Samsung Chef Collection, Samsung je osmislio indukcionu ploču s kreativnom tehnologijom Virtual Safety Flame. Potpuno nova indukcijska ploča kombinuje maksimalnu sigurnost i praktičnost sa apsolutnom kontrolom. LED rasveta ugrađena u indukcijsku ploču svetli pokazujući toplinu svake zone za kuvanje dok u isto vreme osigurava preciznije postavljenje posuđa za kuvanje.

 

Mašina za pranje sudova iz Samsungove Chef Collection ima linearni mehanizam tehnologije WaterWall koji se kreće po dnu mašine i pruža stalan visoki pritisak vode, sa vertikalnim mlazevima vode dok tradicionalni sistemi za pranje sudova imaju kružne produžetke za prskanje koji ne dopiru do svih delova. Mašina za pranje sudova stvara moćan vodeni zid koji se pruža od jednog do drugog ugla i svaki put dopire do svakog suda, šerpe, tiganja, kašike i drugog pribora.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *