Promo

Daikin Bluevolution – Klima-uređaji budućnosti

Kad je u pitanju vaš dom, samo je najbolje dovoljno dobro. Svojom serijom klima-uređaja Bluevolution Daikin podiže udobnost na potpuno nov nivo i postavlja još više standarde na polju klimatizacije. Uz to vodimo računa i o zaštiti životne sredine, te čitav asortiman Bluevolution uređaja koristi ekološki freon R-32 koji ima manji uticaj na globalno zagrevanje, oslobađa manje CO2 i uz to se znatno lakše reciklira i ponovo koristi. Usmeravanjem razvoja proizvoda ka korišćenju novih generacija freona, Daikin već danas ispunjava standarde koji će biti obavezni od 2025. godine. Kad se odlučite za Daikin tehnologije, možete računati na udobnost, energetsku efikasnost i pouzdanost tokom čitave godine. Visoke vrednosti sezonske efikasnosti osiguravaju savršenu klimu i zimi i leti, bez prekomernih izdataka.

Širok asortiman energetski efikasnih klima-uređaja

Daikin u svojoj ponudi ima proizvode i rešenja za sve vaše potrebe po pitanju klimatizacije. Bilo da vam treba klasičan split sistem za jednu prostoriju ili multisplit za klimatizaciju više prostorija, imamo rešenje za vas.

Svi naši modeli poseduju inverter koji kontinuirano reguliše rad kompresora, a samim tim i utroška energije. Inverter skraćuje vreme pokretanja uređaja pa se željena temperatura brže postiže, što omogućava uštede i do 30% u odnosu na uređaje bez invertera.

Model Ururu Sarara je prvi rezidencijalni klima-uređaj sa ekološkim freonom R-32, a lansiran je na tržište još 2013. godine. Uz maksimalne vrednosti energetske efikasnosti, bilo u režimu hlađenja ili grejanja, funkcije ovog modela (ovlaživanje, odvlaživanje, prečišćavanje vazduha i ventilacija) čine ga idealnim izborom za vaš dom.

Pored ovog modela u seriju Bluevolution spada i višestruko nagrađivani uređaj Daikin Emura koji je projektovan u Evropi za evropsko tržište. Atraktivan dizajn i pametna tehnologija povećavaju nivo udobnosti u vašem domu na maksimum.

FTXM-M je još jedan model koji postiže energetsku efikasnost i do A+++, a pritom radi tako tiho da ćete zaboraviti da je tu. Uz to njegov elegantan i nenametljiv dizajn mu omogućava lako uklapanje u svaku vrstu enterijera.

Dodatna prednost kod ovih modela jeste funkcija online upravljanja koja vam omogućava da podešavate temperaturu i režim rada preko aplikacije u bilo kom trenutku, sa bilo kog mesta koristeći iOS ili Android sisteme.

Saznajte koji je Bluevolution uređaj idealan za vaš dom i informišite se o brojnim prednostima Daikin klima-uređaja putem našeg sajta www.daikin.rs ili Facebook strane Daikin Srbija.

 

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *