Aktuelno

DIDS 2017: Portal Gradnja.rs pravi primer internet prisustva

Na konferenciji DIDS koja je održana 7. marta 2017. godine učestvovao je i Igor Conić, urednik portala Gradnja.rs.

Osma godišnja konferencija DIDS o razvoju interneta i ovog puta je predstavila najzanimljivije sajtove na .RS i .SRB domenskim prostorima Srbije. U bloku „Pravi primeri internet prisustva“, koji se održavan 7. marta u hotelu Metropol u Beogradu, učestvovao je i Igor Conić ispred portala Gradnja.rs, a razgovaralo se na temu kvalitetnog sadržaja, značaja .RS domena i važnosti onlajn pristupa u biznisu.

S leva na desno: Lale Marković (voditelj), Igor Conić (Gradnja.rs) i Petar Gredelj (Benchmark)

Centralna tema ovogodišnje konferencije DIDS bila je „Tajne internet pretraga“ sa dubljim pogledom u Guglove algoritme za internacionalizaciju i geotargetiranje o kojima je govorio analitičar webmaster trendova Gari Iješ dok je kreativni strateg Lazar Džamić govorio na temu „Kako biti nađen u svetu lakog ignorisanja“.

Panel diskusiju „Deus ex machina“ vodio je Ivan Rečević, konsultant i Google Partners trener (Gaia Consulting), a učestvovao je Miroslav Varga, stručnjak za kontrolu Google AdWords kampanja (Escape), Jelena Radovanović, internet preduzetnica i kreator veb sadržaja, (wwwrite.rs) i Radomir Basta, direktor i vodeći SEO strateg, (Four Dots).

Pogledajte konferenciju

Ukoliko želite da pogledate panel od na kojem je predstavljen i portal Gradnja.rs u okviru konferencije DIDS, video-sadržeja će uskoro biti postavljen na ovom linku.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *