Dešavanja

Popust za kupovinu stanova u Belvilu

Svim građanima koji žele da dođu do novog stana po povoljnim promotivnim uslovima u nastupajućem periodu, novobeogradsko stambeno naselje „Belville“ ponudilo je nekoliko opcija za svaki džep – od jednosobnih do trosobnih stanova, uz mogućnost dobijanja garažnog, odnosno parking mesta.

Svi zainteresovani građani imaće mogućnost da do 11. jula, u okviru promotivne akcije modernog i uređenog naselja „Belville“, konačno reše svoje stambeno pitanje i postanu vlasnici stana izgrađenog u skladu sa visokim standardima gradnje i funkcionalnosti, u objektima koji se održavaju 24h i nude bezbedan komšiluk, a nalaze se u samoj blizini reke, tržnog centra „Delta City“ i budućeg mosta na Adi Ciganliji preko reke Save.

U zavisnosti od potreba, u ponudi su određene strukture nepokretnosti: jednosobni stanovi koji mogu da se kupe po promotivnoj neto ceni od 1.800 do 1.850 EUR po kvadratnom metru, kao i dvosobni stanovi, kod kojih se, pored atraktivne cene, na određene strukture obračunava i 50% vrednosti terase. U slučaju kupovine najprostranijih stanova, ponuđena cena po kvadratu stana kreće se još nekoliko stotina evra naniže tako da svi zainteresovani građani mogu postati vlasnici trosobnih stanova plaćajući 1.600 EUR za kvadrat stana, takođe uz obračun površine terase od 50% za pojedine strukture.

Još jedna od značajnih prednosti pri izboru nekretnine u „Belvillu“ je da se pri kupovini stanova do 90 m2 površine dobija besplatno parking mesto u okviru naselja koje samo po sebi predstavlja grad u malom, dok će budućim vlasnicima prostranijih stanova površine veće od 90 m2 pripasti i garažno mesto.

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Ostavite odgovor

Obavezna polja *