Svi su pozvani da dođu… preko svojih kompjutera i telefona
Dešavanja

Otvara se paviljon Rusije na venecijanskom Bijenalu… digitalno

Otvoreno! Ali onlajn…

Na sajtu i Instagram nalogu Paviljona Ruske Federacije, najavljeno je otvaranje izložbe pod imenom Open! ali naravno u digitalnoj formi. Suočavajući se sa pandemijom koronavirusa, što je dovelo do odlaganja Međunarodne izložbe arhitekture u Veneciji 2020, Rusi su najavili su da će svoj paviljon predstaviti javnosti kroz digitalni oblik kao i da će postepeno, tokom vremena, objavljivati novi sadržaj u onlajn formi.

Izložba Open! predstavlja doprinos Ruske Federacije ovogodišnjem Bijenalu i funkcionisaće kao poligon za istraživanje javnog značaja institucija i eksperimentisanje s mogućim načinima suživota.

https://www.instagram.com/p/B99DMZ-CuNY/?utm_source=ig_embed

Ruski paviljon će objavljivati svoje priloge tokom narednih nekoliko meseci na svom sajtu kao i na kanalima društvenih mreža.

Poverenica Teresa Iarocci Mavica, pozvala je više interdisciplinarnih timova da daju svoj doprinos u prisustvu Ruske Federacije u virtuelnom Bijenalu. Ovim putem pružiće se scena za razne grupe koje će preko onlajn manifestacije moći da vode dijalog o suživotu i funkcijama i vrednostima institucija.

Grafički prilog: KASA

Pratite onlajn izložbu

Ruski paviljon će objavljivati priloge tokom narednih nekoliko meseci na svom sajtu kao i na kanalima društvenih mreža.

Za sada su najavljeni radovi sledećih biroa i arhitekata: KASA (Kovaleva and Sato Architects), Lion & Unicorn, Vladimir Nadein, Mikhail Maksimov, Pavel Miljakov (aka Buttechno), Vladimir Ranev i drugi.

Kad ste već ovde…

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *