DA – Dizajn Arhitektura je jedan od najvećih biroa u Srbiji koji zapošljava prako 100 stručnjaka
Posao

Dizajn Arhitektura traži troje arhitekata sa iskustvom od 5 do 7 godina

Traže se licencirani stručnjaci iz oblasti arhitekture za rad na referentim projektima.

Dizajn Arhitektura je domaća kompanija koja se bavi projektovanjem objekata visokogradnje, sa predstavništvom u Beogradu i Podgorici. Zapošljavamo preko 100 visoko obrazovanih stručnjaka iz oblasti arhitekture i građevinarstva. Osnovna delatnost kompanije je projektovanje objekata visokogradnje kroz sve faze, upravljanje projektovanjem i konsalting. Projektovali smo i izveli na stotine hiljada kvadrata rezidencijalnih, poslovnih, ugostiteljskih, komercijalnih, javnih, industrijskih i drugih objekata.

U potrazi smo za visoko obrazovanim licenciranim stručnjacima iz oblasti arhitekture.

Važno nam je da poznajete aktuelna događanja na tržištu materijala i savremenih sistema gradnje, da poznajete lokalne zakone, pravilnike, standarde i CEOP proceduru, da volite da radite u Autocad-u, a još više u Revit-u, da imate iskustva u vođenju tima, a najviše da ste zaljubljenik u arhitekturu i da volite da radite sa ljudima.

Ukoliko želite da dobijete priliku da učestvujete u projektovanju kroz sve faze, sarađujući sa inženjerima različitih struka, na raznim objektima i ujedno tražite priliku da usavršavate svoju ekspertizu, da razvijate dalje svoju karijeru i radite sa ekipom divnih ljudi, pošaljite Vaš CV na mejl adresu: [email protected].

Povezani članci…

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *