Aktuelno

Dodeljene prve Brava Casa Design Awards u Jugoslovenskoj kinoteci

Magazin Bravacasa prvi put je dodelio nagrade za najbolje uređen enterijer stambenog, ugostiteljskog i poslovnog prostora.

Nakon osam godina uspešnog poslovanja licencnog izdanja, u saradnji sa kompanijom Gorenje, dodela je održana u Muzeju Jugoslovenske kinoteke.

Dodelu nagrada Brava Casa Design Awards uveličali su govori urednice magazina Tatjane Marić Ivković i mladog arhitekte Aleksandra Popovića, koji je dizajnirao statue za pobednike. Program je vodio voditeljski par Vlada Stanojević i Nina Radulović Lečić.

brava-casa-design-awards-2

Žiri, na osnovu čijih ocena su proglašeni pobednici, činili su prof. Brana Mitrović, arhitekta Maja Vidaković Lalić, arhitekta Miroslav Petrović, arhitekta Aleksandar Bauer, arhitekta Svetlana Mojić i Nevena Petrović iz kompanije „Gorenje“.

Svaki od članova žirija dodelio je nagradu pobedniku jedne od kategorija. Pobednici prve dodele „Brava Casa Design Awards su : arhitekta Aleksandar Lartaj i Studio Synthesis Quatro u kategoriji stan do 45m2, arhitekte Andreja i Saša Buđevac iz Arhitektura Buđevac u kategoriji stan do 100m2, arhitekta Aleksandar Šavikin i Studio Šavikin u kategoriji stan preko 100m2, arhitekte Dragana Stevanović i Oliver Stanković za Radni atelje Studija S, kategorija poslovni prostor i arhitekte Đorđe Gec, Nevena Pivić, Vanja Otašević, Zorana Vasić, Ivan Grčić i Tijana Vitomir za Dukley Beach Lounge, kategorija HORECA prostor.

brava-casa-design-awards-3

Nakon svečane dodele prisutni su uživali u koktelu, akustičnim izvedbama Nemanje Nikolića, Mladena Drenića i Sanje Ugrčić, uz slatke i slane zalogaje iz radionice „Tintolino Family“, vina Vinarije Aleksić i Jegermajsteru.

Kako je Color Press Grupa postala zvanični medijski pokrovitelj Humanitarne Fondacije „Novi Beograd“ gosti su imali priliku da doniraju novac namenjen deci i odraslima kojima je potrebna hitna medicinska intervencija.

Pored zvanica iz sveta dizajna i arhitekture dodela BCDA nagrada privukla je i mnoge poznate ličnosti kao što su : Aleksandar Timofejev, Milica Milša i Žarko Jokanović, Aleksandar Đikić, Dragana Ćosic, Jasmina Sanader, Goga Grubješić, Anita Lazić, Duška Jovanić, Sasa Milojković i mnogi drugi.

Pokrovitelji Brava Casa Design Awards su kompanija Gorenje, Galerija Podova, Daikin, Ford i Jegermajster.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *