Softver

Domaća aplikacija: Virtuelna realnost u tržištu nekretnina

Preuzmite besplatnu aplikaciju 360 VR Real Estate novosadske firme Case3D, stavite VR naočare na glavu i uživajte u realističnim prostorima.

Kada biste mogli da prošetate i vidite stan pre nego što ga kupite, da li biste se lakše odlučili za kupovinu te nekretnine? Verovatno bi! Upravo se tom logikom vodila novosadska firma Case3D koja je, posle nekoliko godina istraživanja, predstavila softver za virtuelnu realnost… i to na najvažnijem evropskom sajmu za nekretnine – MIPIM u Kanu.

https://www.youtube.com/watch?v=jlCyjDg_vaM&feature=youtu.be

Aplikacija 360 VR Real Estate je zapravo demonstracija njihovog softverskog rešenja koji omogućava korisnicima da prošetaju i steknu utisak u budućnoj nekretnini koju žele da kupe.

Aplikacija 360 VR Real Estate omogućava korisnicima da prošetaju i steknu utisak u budućnoj nekretnini koju žele da kupe.

Aplikacija radi na iPhone i Andorid telefonima, a nakon njene instalacije potrebno je da stavite naočare za virtuelnu realnost (Oculus, Samsung Gear, Google Cardboard…) na glavu i pred vama će pojaviti demo enterijer lukuznog stana koji je urađen do najsitinijeg detalja. Zahvaljujući VR tehnologiji imaćete utisak kao da se nalazite unutar stana jer ćete pomeranjeg glave moći da usmeravate pogled ka željenom kutku stana.

app_virtual_tour

Prednost ovakve prezentacije nekretnina budućim klijentima su očigledne a imajući u vidu rastuću popularnost VR tehnologije, nema sumnje da će ova domaća aplikacija imati veliku uspeh.

360 VR Real Estate možete skinuti sa AppStore ili GooglePlaya potpuno besplatno.

Saznajte i kako možete da prebacite svoju dnevnu sobu u VR:

Prebacite svoju dnevnu sobu u virtuelnu realnost

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *