Arhitektura, Izdvojeno

Ekstravagantna Star Wars kuća za buduće džedaje

Inspirisani kultnim filmom Zvezdani ratovi, arhitektonski biro Moon Hoon Land isprojektovao je kuću futurističke fasade s dečjim igralištem na poslednjem spratu.

Postoji puno fanova Star Warsa pa ne čudi što ima i onih koji su rešili da realizuje svoje snove i sagrade kuću koja podseća na objekte iz ove franšize. Samostojeći objekat u Južnog Koreji nepravilnog je oblika i lociran u ušuškanom predgrađu sa velikim dvorištem. Za razliku od komšiluka, ova kuća se izdvaja svojim betonskim zidovima, velikim prozorima i nepravilnim izgledom fasade što joj daje futuristički izgled.

star-wars-kuca-02star-wars-kuca-03

Star Wars kuća ima tri nivoa. Na prvom je dnevni boravak s kuhinjom i trpezarijom, na drugom nivou je spavaći blok a na trećem se nalazi nešto krajnje neuobičajeno. Ceo sprat pretvoren je igraonicu u drvetu koja liči na Kontrolni most iz filmova Zvezdani ratovi. Ovde će da rastu mladi džedaji!

star-wars-kuca-04 star-wars-kuca-05 star-wars-kuca-06 star-wars-kuca-07 star-wars-kuca-08 star-wars-kuca-09 star-wars-kuca-10 star-wars-kuca-11 star-wars-kuca-12 star-wars-kuca-13

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *