Mermeni škart kao osnova za dizajn; Foto: Relja Ivanić
Enterijeri

Enterijer prodavnice kozmetike SOFI u Beogradu / Studio Autori

Mermernim škartom pronađenim na otpadu jednog lokalnog kamenoloma, studio postavlja osnovu za dizajn enterijera prodavnice u Beogradu.

SOFI kozmetika je klijent sa kojim se studio AUTORI sreo 2016. godine na projektu enterijera za njihovu matičnu radnju u Novom Sadu. Četiri godine kasnije saradnja se nastavlja, ovog puta na projektu enterijera za prvu SOFI radnju u Beogradu, piše Dizajn enterijera.

Studio Autori je dizajnirao i LED lukove; Foto: Relja Ivanić

Hrvatski Planit i Maljat iz Crne Gore odbačeni od strane kamenoloma zbog nepravilnosti, su minimalno obrađeni i vraćeni u život.

Vođeni filozofijom SOFI brenda u kojoj se prirodni sastojci proizvoda ističu u prvi plan umesto da se kriju od potrošača, studio bira nekoliko svedenih i karakterističnih elemenata kako bi došao do izbalansiranog iskustva.

Mermernim škartom pronađenim na otpadu jednog lokalnog kamenoloma, studio postavlja osnovu. Hrvatski Planit i Maljat iz Crne Gore odbačeni od strane kamenoloma zbog nepravilnosti, su minimalno obrađeni i vraćeni u život. Svi drugi elementi kao što su police i pult, u potpunosti su podređeni ovim mermernim gestovima.

Mermernim škartom pronađenim na otpadu jednog lokalnog kamenoloma, studio postavlja osnovu; Foto: Relja Ivanić

Saznajte više

Pročitajte više o enterijeru ovog prostora i pogledajte sve fotografije na portalu Dizajn enterijera.

 

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Ostavite odgovor

Obavezna polja *