Enterijer stan u Beogradu na vodi inspirisan je prirodom; Foto: Igor Conić
Enterijeri, Izdvojeno

Enterijer stana u Beogradu na vodi / Sonja Brstina

Na našem novom portalu Dizajnenterijera.rs, posvećenom kako mu i samo ime kaže, isključivo enterijerima, objavili smo kako izgleda jedan stan u novom luksuznom naselju u našoj prestonici.

Beograd na vodi nova je top adresa u glavnom gradu, ali je ujedno i novi dom petočlane porodice koja je ovom naselju od betona i stakla htela da dobije što prirodniji i ušuškaniji ambijent. U tome im je pomogla arhitektica Sonja Brstina koja potpisuje enterijer ovog stana od oko 80 kvadratnih metara.

Pogledajte kako izgleda enterijer stana u Beogradu na vodi:

Najdominantniji komad rasvete je luster iznad trpezarijskog stola koji izgleda kao krošnja drveta s listićima koji isijavaju.

Kao što se navodi na sajtu, dašak prirode u ovaj prostrani dom unesen je primenom prirodnih materijala kao što je koža na velikoj sofi u dnevnom boravku, mermer na trpezarijskom stolu, neobrađeno drvo na podnim i zidnim lampama od Ideal Luxa, ali i efektan Moooi luster u obliku krošnje drveta s listićima koji isijavaju.

Udobnost dnevnog boravka

Na kuhinju i trpezariju naslanja se dnevni boravak u kojem je osnova ideja bila udobnost i funkcionalnost. Tako su se u njoj pored kožne sofe, našle i dve fotelje u štofu, klub-sto s mermernom pločom, TV komoda osvetljenja pozadinskim LED svetlom kao i dve Flos visilice IC. Sva rasveta uzeta je u firmi LSDesign.

Još fotografija ali i celokupan opis ovog stana u Beogradu na vodi potražite na novom portalu o enterijerima – Dizajnenterijera.rs.

 

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *