Enterijeri

Feng Shui: Utiču li i tapete na kvalitet stanovanja?

Upotrebom skladnih boja i fototapeta koje služe za aktiviranje određenih segmenata života, stvarate priču koju želite da živite, kaže Sandra Drinčić, međunarodni stručnjak za Feng Shui.

Vaš dom treba da bude mesto gde duša uživa! Uređenjem enterijera, upotrebom skladnih boja i fototapeta koje služe za aktiviranje određenih segmenata života, stvarate priču koju želite da živite. Uticaj prostora na život, zdravlje čoveka i njegov uspeh, je ogroman. Feng Shui tajna dijagnostike prostora otkriva da zidovi doma predstavljaju kožu čoveka. Da li će zid biti sređen, osvežen svake druge godine, lepo uređen ili ne… o tome odlučuju korisnici prostora, – izjavila je Sandra Drinčić.

Sandra Drincic-feng-shui
Sandra Drinčić i Nemanja Romandić

Uređenje prostora je pravo mesto da budete hrabri i da se igrate sa bojama i dekoracijama na zidovima, jer tapete nisu samo neutralni dodatak vašem domu, već naprotiv, nosilac celog enterijera. Njihova upotreba nema za cilj da upotpuni prostor, već sav nameštaj u prostoriji samo upotpunjuje tapete koje su centralni motiv i predstavljaju pravu poslasticu za oči.

feng-shui-tapete-2
Tapeta koja imitira opeku

U zavisnosti od toga šta želite da naglasite, tapete će vam pomoći da u prostor dodate dozu estetike i osvežite atmosferu u omiljenim prostorijama i postignete potpuno novi doživljaj prostora. Veoma lako se postavljaju, a samo nekoliko rolni je dovoljno da dobijete rezultate kojim ćete biti oduševljeni.

feng-shui-tapete-3
Tapetne sa motivima prirode

Roma Company, ekskluzivni distributer renomiranog britanskog proizvođača tapeta Graham & Brown, kao najnoviji trend kako u svetu tako i kod nas, ističe kolekciju Modern Living, proširenu ediciju tapeta namenjenih za kuhinje i kupatila, koja je zbog svojih visoko vodootpornih i vodoperivih, kao i antibakterijskih svojstava, dovela do potpune revolucije kada su u pitanju zidovi kupatila i kuhinja. Takođe, tu su i mnogi primeri imitacija prirodnih materijala, kao što su drvo i kamen, koji nastavljaju da budu najtraženiji i u ovoj sezoni.

feng-shui-tapete-4

Pogledajte kako se pravilno postavljaju tapete.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *